Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde keşif yapıldı

Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde keşif yapıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2019 Salı 15:04
 Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde keşif yapıldı
Gebze’nin uzun süredir çözüm bekleyen bölgeleri arasında yer alan Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerinde bilirkişi incelemesi yapıldı.  Bu anlamda senelerdir mücadele eden Avukat Recep Dursun bölgedeki insanların hakkı adına mücadele ettiklerini kaydetti.
 
BİLİRKİŞİ HEYETİ İNCELEDİ 

İlçenin kangren halini alan ve bölge sakinlerinin bir çözüm beklediği Yavuz Selim ve Hürriyet mahalleleri hakkında bugün bir gelişme yaşandı. Bölge sakinlerinin vekaletini üstlenen Av. Recep Dursun’un Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerine yönelik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca onaylanan 1/25000 ile 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliği ile 1/1000 ölçekli uygulama planlarının iptali için Kocaeli 1. İdare Mahkemesi’nde açtığı dava üzerine Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi’nde mahkeme heyeti ve bilirkişi heyeti geldi.

BURADA BİR HAK VAR 

Yarım saat süren inceleme sonrasında heyet gerekli incelemeleri yapıp notları aldıktan sonra mahalleden ayrıldı. Senelerdir bu anlamda sessizlerin sesi olan Avukat Recep Dursun, “Belediyenin görevi bu işi çözmek. Verilmiş sözler var, ancak icraat yok. Önce tapu sonra yaptı dendi. Buradaki insanlarla oturmadan konuşmadan onları yok sayarak bu iş olmaz, ben mücadelenin olumlu sonuçlanacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Burada bir hak var” dedi.


Son Güncelleme: 17.09.2019 15:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37