Zafer Kılıç geri döndü

Zafer Kılıç geri döndü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Kasım 2017 Cuma 21:54
Zafer Kılıç geri döndü


Bir
süre önce ailesi tarafından haber alınamadığı için polise başvurulan Zafer, sosyal medya hesabından Pazartesi gününden itibaren isteyen herkesin kendisine ulaşabileceği mesajını verdi.

İlçe başkanlığından ayrıldığı için işlerinin bozulduğunu belirten Kılıç şunları söyledi:

Değerli dostlar bu dünya böyle işte. İnsanlar hiç bir zaman kişiliğe, insanlığa, adamlığı önem vermezler. Ben hep sanardım ki çok sevenim var. Hiç sevenin yokmuş meğer. Herkes koltuğumu seviyormuş meğer.

15 yıldır siyasetin içindeyim. Binlerce kişiye elimden geldiği kadar yardım ettim, arayana kimsin, nesin nerelisin bile diye sormadım. Varlıklı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. Kılıç ailesi olarak büyüklerimizin bize bıraktığı servet, dürüstlük ve itibarları idi.

Ne zaman açıklama yaptım bir daha ki kongreye aday olmayacağım, bir an da herşey değişti. İşlerim yüzde 70 düştü. İnsanlar değişti ve 4 gün şeker komasına girdim. Döndüğümde Zafer'in ölüsünü veya dirisini bulalım diyeceğine herkes düştü malın mülkün derdine. 

Firmalar hacizler, ihtiyati tedbirler koymaya başladı. Elimi kolumu bağladılar. Yerel gazeteler ne dolandırıcılığımızı bıraktılar, ne şerefimizi, ne de haysiyetimizi. Bir insanı bitirmek bu kadar kolay mıydı? Evet başardınız beni bitirdiniz, beni batırdınız değer miydi? 

Eş, dost, akrabalarım, köylülerim. Şunu da anladım ki düşenin dostu olmaz. Borcumu son damlasına kadar herkese ödüyeceğim. Ömrümün sonuna kadar borcumu ödemek için çalışacağım. Beni bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum. Çoluğumun, çocuğumun rızkıyla oynayanları Allah'a havale ediyorum.

Pazartesi günü 0532 473 73 03 hattım açılacak. Ulaşmak isteyenler oradan ulaşabilirler.

Bu arada iş arıyorum. Personel ihtiyacı olanlar özelden yazabilirler.
Son Güncelleme: 10.11.2017 22:25
Anahtar Kelimeler:
Zafer Kılıç Geri Döndü
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37