Gerilim filmi sevenler haydi sinemaya

Tamamı Gebze’de ve Gebzeli oyuncularla çekilen ‘Bir psikopatın günlüğü’ filmi 9 Ekim Cuma günü vizyona giriyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ekim 2020 Perşembe 10:50
Gerilim filmi sevenler haydi sinemaya

Tamamı Gebze’de ve Gebzeli oyuncularla çekilen ‘Bir psikopatın günlüğü’ filmi 9 Ekim Cuma günü vizyona giriyor. Türkiye’nin büyük şehirlerinin yanı sıra Gebze Center AVM sinemasında da 9 Ekim Cuma günü 19.20’de ilk gösterim gerçekleştirilecek. Filmin yapımcı ve oyuncuları Gebzelileri bu filmi izlemeye davet ediyorlar.

Yapımcılığını, daha önce 'Şeytan Oyunu' ve 'İstasyon' filmlerinin yapımcılığını üstlenip başrolünde yer alan Burak Ergün'ün yaptığı filmde Ergün'ün yanı sıra kadroda Elif Çiçek, Kerem Kurt,  Ayhan Demirdelen, Ayten Melikova, Davut Özdemir, Tansu Şengezer, Eren İskender, Göksu Şengezer, İsmail Erzurum, Ertuğrul Yürekli Kul, Birkan Şahin ve Uğur Dalkılıç yer alıyor. 

Yönetmenliğini Samet Başormancı'nın yaptığı ve odağında gerilim dolu bir intikamın olduğu Vahşi İntikam;Bir Psikopatın Günlüğü adlı film, Gebze bölgesinde çekilen ilk sinema filmi olma özelliği taşıyor. 
Filmde ayrıca Gazeteci-Yazar Levent Altun bir yazarı, Gazeteci Caner Pesen bir deliyi ve siyasetçi Cihan Soyluçiçek de bir profesörü canlandırıyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37