Yücel Boru öğrencilerinden müzikal tiyatro

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencilerinden muhteşem gösteri

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Mayıs 2016 Pazartesi 22:27
 Yücel Boru öğrencilerinden müzikal tiyatro
Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri ikinci dönemin kapanışını muhteşem bir gösteriyle yaptı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde sahneledikleri dönemin son gösterisi 'Elmas Gerdanlık' isimli müzikal tiyatro, izleyicilerden tam not aldı. 

Gösteride öğrencileri yalnız bırakmayan İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celil Demirci, Yeşilay Şube Başkanı Enver Şahin, okul müdürleri ve veliler öğrencileri ilgiyle takip ettiler. 

Öğrencilerin uzun soluklu çalışmasının ürünü olan gösterinin müzikleri İngilizce Öğretmeni Aydın Garip Gökgün, Ufuk Organizasyon'un piyanisti Ufuk Direk, öğrenci Canberk Sefa ve Sadullah Meriç Hafızoğlu tarafından yapılırken, müzikalde geçen şarkılar öğrenciler Helin İdil Keskin ve İrem Duman tarafından seslendirildi. Edebiyat öğretmeni Cüneyt Erol'un tiyatro kısmını yönettiği gösteride sergilenen danslar için dans eğitmeni Sinan Tokoğlu tarafından çalıştırılan öğrenciler oldukça hünerliydiler.

Okul Müdürü Alim Öztürk gösterinin sonunda, "Geçen yılı şiir ve müzik dinletisiyle kapatmıştık. Bu sene öğrencilerimiz müzikal tiyatroya emek harcadılar. Fen lisesi öğrencilerinin sanatın her dalında başarılı olmaya aday olduklarını kanıtlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve hepsine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 
Son Güncelleme: 31.05.2016 13:02
Anahtar Kelimeler:
Keles
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37