Kadıoğlu, Dünya Müslüman Sağlık Toplulukları Kongresi'ne davet edildi

Sağlık-Der Genel Başkan Yardımcısı Abdülselami Tatar, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nu 4. WIHU'20 KOVID’19 Kongresine davet etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Aralık 2020 Cumartesi 20:53
Kadıoğlu, Dünya Müslüman Sağlık Toplulukları Kongresi'ne davet edildi

Sağlık-Der Genel Başkan Yardımcısı Abdülselami Tatar, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu'nu 4. WIHU'20 KOVID’19 Kongresine davet etti.

Dünya İslam Sağlık Birliği tarafından organize edilen Dünya Müslüman Sağlık Toplulukları Kongresi 23-25 Aralık tarihlerinde online gerçekleştirilecek. 

Program hakkında açıklama yapan Tatar, "Kongremizin açılış konuşmalarını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Eedoğan beyefendi zatıâlileri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay beyefendi, Sağlık Bakanı Uzm. Dr. Fahrettin Koca beyefendi ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Mustafa Varank beyefendi yapacaklardır. Kongre organizasyonumuz YouTube ve  Naturel TV üzerinden canlı yayınlanarak dünya çapında çok daha geniş kitlelere ulaştırılması sağlanacaktır" dedi.

Kongre konusunun 'Pandemi' olduğunu dile getiren Tatar, "Covid-19 hakkında düzenlenecek ilk uluslararası bir kongre olduğunu altını çizdi. Geçtiğimiz senelerde iki defa ülkemizde bir defa da Malezya’da düzenlenen 23-25 Aralık tarihlerinde ise dördüncüsü gerçekleştirecek programda dünyanın çeşitli bölgelerinde yer alan üyelerin, pandemi sürecince alınan tedbirler ve sonuçlarının, ülkelerde yarattığı ekonomik daralmanın ve geleceğe yansıyacak sonuçların yetkili ve dalında uzman yöneticiler tarafından değerlendirilecek olup sonuç bildirisinin ise dijital ortamda bütün dillere çevirilerek kullanımına sunulacağı bildirildi.

Kongre hakkında Kadıoğlu’na bilgilendirmede bulunan Tatar; "Kongreye katılım pandemi dolayısıyla dijital platformda gerçekleştirilecek ve farklı stüdyolara müdahil olarak program izlenebilecek. Başta hekim arkadaşlarımız olmak üzere sağlıkla ilgilenen her ferdin katılım sağlayabileceği bir dijital platformda toplanacağız. Ayrıca uluslararası katılımlı bu organizasyona kayıt yaptırıp katılacak olan katılımcılara kongre başkanı Genel Başkanımız Uzm. Dr. Kasım Sezen tarafından imzalı dijital sertifika verilecek" dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu da yaptığı yazılı açıklamada, "Böyle önemli bir zaman diliminde son derece hassas ve dünyayı kasıp kavuran, pandemi sürecini yöneten bilim adamları ile yöneticilerin katılacağı program ülkemiz ve dünya için önemli bir getiri sağlayacaktır. Programa katılım sağlayan ve pandemi ile ilgili olan bütün hekim arkadaşların katılmasını, kendilerine fayda sağlayacağını bildiririm" dedi.

WIHU web sitesinden kongreye kayıt olabilirsiniz. http://www.wihu.org.tr/tr/

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37