Konak Hastanesi Gebze, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni ağırladı

Konak Hastanesi Gebze, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Kasım 2016 Salı 13:01
Konak Hastanesi Gebze, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni ağırladı
Konak Hastanesi Gebze’nin, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni (KAHED) ağırladığı kokteylde Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinin güncel sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Konak Hastanesi Gebze, Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’ni 18 Ekim Cuma günü düzenlendiği bir kokteylde ağırladı. Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen kokteylde Konak Hastaneleri ile ilgili kısa bir tanıtım yapılırken Aile Sağlığı Merkez hekimlerinin güncel sorunları ve çözümlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Konak Hastaneleri olarak tüm aile hekimlerinin yanında olduklarını ifade eden Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı, "Kurucuları doktorlar olan Konak Hastaneleri Grubu olarak düzenlediğimiz bu tip etkinliklerle tüm hekimlerimizin güncel sağlık mevzuatından, sağlık alanında gelişmelere kadar pek çok konuda bilgi almasına vesile oluyoruz. Konak Hastaneleri olarak her biri çok değerli Hekim arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. 
Son Güncelleme: 22.11.2016 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37