Ayyıldız: AKP ve seçmeni MHP'ye bugün nasıl davranırdı?

Cemaate bu desteği MHP verseydi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Temmuz 2016 Salı 10:49
Ayyıldız: AKP ve seçmeni MHP'ye bugün nasıl davranırdı?
Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, 15 Temmuz darbesine karşı dik durduklarını ancak AKP’nin de özeleştiri yapması gerektiğini söyledi. 

Ayyıldız, "Ülkeyi 14 sene MHP yönetseydi, bu Feto'yla kanka olup ne istese verseydi. AKP ve seçmeni MHP'ye bugün nasıl davranırdı, ne derdi? diye sordu. 
 
MHP Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ayyıldız, 15 Temmuz sonrası yaşanan süreci değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ülkemiz adına ne kadar önemli bir duruş sergilendiğini belirten Ayyıldız, “Nerede vatandaşımızla buluşsak, Devlet Bey’e olan teşekkürlerini iletiyor.

MHP önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bir davadır. Bu duruş MHP’nin var olma duruşudur. Biz liderimize her zaman inandık, vatandaşımız bugün bir defa daha Türkiye için MHP ve Devlet Bey’în önemini anladı” dedi. 
CEMAATE BU DESTEĞİ MHP VERSEYDİ NELER DERLERDİ 


Ayyıldız; “Ülkeyi 14 sene MHP yönetseydi, bu Feto'yla kanka olup ne istese verseydi daha sonra 2011 yılında AKP uyarıp; “Bak yanlış yapıyorsunuz bu adamlar eğitim meğitim derdinde değil, derhal bu yapılanmayla diyaloğu kesin” deseydi, AKP ve seçmeni MHP'ye bugün nasıl davranırdı ne derdi.

Eğer darbe olsaydı tek AKP'ye olmayacaktı, ufak ufak özeleştiri ufak ufak empati yapma zamanı gelmedi mi?”cümleleri ile hükümeti eleştirdi.  
Son Güncelleme: 26.07.2016 14:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37