Başkan Demirci oyunu Çayırova Ortaokulu’nda kullanacak

Başkan Demirci oyunu Çayırova Ortaokulu’nda kullanacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Nisan 2017 Cumartesi 15:51
Başkan Demirci oyunu Çayırova Ortaokulu’nda kullanacak



Çayırova Belediye Başkanı
Şevki Demirci, oyunu Çayırova Ortaokulu 1090 nolu sandıkta kullanacak. Oy kullanmak için sandığa gidecek olan başkan Demirci’ye eşi Gül Demirci eşlik edecek. 

GÜÇLÜ BİR HÜKÜMET SİSTEMİ İÇİN SANDIĞA GİDELİM 

Türkiye’nin en önemli gününde sandığa giderek anayasa değişikliği halk oylamasında tercihini güçlü Türkiye’den yana yapacağını açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, saat 10.00’da oyunu kullanacak. 

Çayırova Ortaokulu’nda 1090 nolu sandıkta oy kullanacak olan Demirci, güçlü bir hükümet sisteminin 16 Nisan halk oylamasında oluşacağından şüphe duymadıklarını belirtti. Koalisyonlardan, krizlerden ve kaoslardan 16 Nisan’da kurtulacaklarına vurgu yapan Demirci, "Ekonomik ve siyasi istikrarı olan güçlü Türkiye’nin inşası için oyumuzu kullanıyoruz. 15 Temmuz gecesi cuntacılara karşı diriliş gösteren Türkiye’nin 16 Nisanda yükselişi yaşayacağından eminiz" dedi.

Halk oylamasının 18 maddesinin çok iyi incelenmesi gerektiğini belirten Demirci, Türkiye’nin gelecek yüzyılını şekillendirecek oyların sandığa yansıması gerektiğini söyledi. Halk oylamasının Türkiye ve Çayırova için hayırlara vesile olmasını dileyen Demirci, tüm Çayırova’lılara selam ve saygılarını sundu. 
Son Güncelleme: 15.04.2017 16:04
Anahtar Kelimeler:
KeşanHeykelBisikletli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37