Beylikbağı, Çetinkaya dedi

Beylikbağı, Çetinkaya dedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Mart 2019 Çarşamba 11:02
 Beylikbağı, Çetinkaya dedi

Mahallelere çıkartma yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’ya Beylikbağı’ndan tam destek geldi. Girdiği her esnaftan bu sefer oylar Burcu başkana sloganları alan Çetinkaya, Beylikbağı’nda tüm dengeleri alt üst etti.

Özellikle Beylikbağı bölgesinde açık ara önde çıkan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, mahallelere çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve ilçe yöneticileri ile birlikte Beylikbağı bölgesinde adım atılmadık yer bırakmayan Başkan Adayı Çetinkaya’ya tüm esnaf destek verdi.

HALKIN TEVECCÜHÜ ÇOK GÜZEL

Beylikbağı bölgesinde girdiği her yerden tam destek alan Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, "Biz inanıyoruz ki bu seçimleri inan insanlar kazanacak. Bunu burada görüyoruz. Artık herkes değişim istiyor. Şimdi bu değişimi gerçekleştirme zamanı. Halkımız da bunu istiyor. Gördüğümüz tablo da halkımızın büyük bir teveccühüyle karşı karşıyayız. Son anket sonuçlarında iktidar partisi ile kafa kafaya çıkıyoruz. Bunun karşılığını da sahada alıyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 21.03.2019 00:40
Anahtar Kelimeler:
BeylikbağıÇetinkaya Dedi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37