Bıyık, ilk defa oy kullanacak gençlere bayrak hediye etti

Bıyık, ilk defa oy kullanacak gençlere bayrak hediye etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Şubat 2019 Cuma 14:30
 Bıyık, ilk defa oy kullanacak gençlere bayrak hediye etti
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yürüttüğü farklı  kampanya ile dikkat çekiyor. Darıca’da ilk defa oy kullanacak gençleri çat kapı ziyaret eden Bıyık, Türk bayrağı hediye etti.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Gençlik Kolları’nın genç seçmenlere yönelik düzenlediği çat kapı ziyaretleri programına katıldı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ile birlikte çat kapı ziyaretleri kapsamında ilk defa oy kullanacak gençleri ziyaret eden Bıyık, gençlerle sohbet edip destek istedi. 
Gençlere şanlı Türk bayrağı hediye eden Bıyık, gençlerin beklentilerini ve sorunlarını da dinledi. Gençleri önemsediğini ifade eden Bıyık, "AK Parti olarak gençlere her zaman değer veren bir parti olduk. Gençleri önemsiyoruz. Gelecekte ülkemizi yönetecek gençlerin iyi yetişmeleri bizim temel önceliklerimizden biri. Darıca’da gençlere yönelik kültür sanattan spora kadar birçok proje geliştirdik. Belediye başkanı olduktan sonra gençler önceliğimiz olacak" diye konuştu.
Son Güncelleme: 22.02.2019 23:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37