Çayırova, Erbakan'ı andı

Çayırova, Erbakan'ı andı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mart 2017 Perşembe 12:24
Çayırova, Erbakan'ı andı


Saadet Partisi
Çayırova ilçe Teşkilatı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı düzenlediği programla andı.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda 'Erbakan'ı Anma ve Anlama’ adında düzenlenen program Kuranı kerim tilaveti ve Erbakan için okunan hatimlerin duasıyla başladı. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve GİK üyesi Recep Sarıdoğan programda birer açılış konuşması yaptı. Erbakan için hazırlanmış etkili bir sine vizyon anlatımı ve sanatçı Harun Beyaz’ın ezgileriyle devam eden program, araştırmacı ve gazeteci yazar Nurettin Şirin’in konuşmasıyla sona erdi. Programı Kudüs TV canlı yayınla verdi.

Programa Saadet Partisi’nin Gebze, Dilovası, Darıca ilçe başkanları, il yöneticileri ve diğer siyasi parti temsilcileriyle birlikte STK temsilcilerinin yanında Çayırova da görev yapan mahalle muhtarları da katılım sağladı. Açılış konuşmasına Erbakan hocayı rahmetle anarak başlayan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, şunları söyledi.

YUSUF AKSU ERBAKANI İŞARET ETTİ
“Bugün burada: Ömrünü Siyonist ve küresel emperyalizmle mücadeleyle geçiren, 'Her bahar bir çiçekle başlar' diyen, dava adamı Erbakan hocamızı bir nebze olsun anmak ve anlamak için toplandık. Erbakan hocamız herkesin şahitlik ettiği gibi çok önemli bir şahsiyetti. 

Gençlik yıllarından itibaren Mehmet Zait Kotku hazretleri gibi büyük tasavvuf alimlerinin eğitim ve terbiyesinden geçmiş, Osmanlı kültürü ve İslam bilinciyle yetişmiş özel bir insandır. Siyasi hayatının ilk yıllarından itibaren önce ahlak ve maneviyat diyerek manevi kalkınma hamleleriyle, ülkemizin her noktasında binlerce imam hatip okulları ve kuran kurslarının açılmasını sağlayarak manevi yönünü ortaya koymuş bir liderdir. 

Erbakan hocamız bilgisini milletinin hizmetine sunmak için heyecanla çalışmıştır. Türkiyenin kalkınmasını istemeyen güçler her defasında engel olmak istese de o mücadelesinden asla vazgeçmemiştir. Ortağı olduğu koalisyon hükümetlerinde bile üstün başarılara imza atmış, milli kalkınma ve ağır sanayi hamlesiyle Edirne’den Kars’a ülkemizin her noktasına binlerce fabrika ve tesis kurmuştur. Bir milletin asıl gücü tankı topu tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır diyerek de gerçek gücün tanımını yapmıştır. Malıyla ve canıyla cihat eden birisi olarak hayatını geçiren Hocamız, başlattığı bu kutlu davayı tüm dünyaya yaymayı başarmıştır. Bu vesileyle hocamıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor ve gecemize katılım sağlayan tüm misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum’’ dedi. 

RECEP SARIDOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ
Çayırova ilçe teşkilatına düzenledikleri program için teşekkür ederim diyerek söze başlayan Sarıdoğan, şöyle konuştu: 

“Merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın 41 yıllık mücadelesine baktığımızda, bizlere ve dünya Müslümanlarına bir kutup gibi yol gösterici olduğunu görmekteyiz. Aldanmayan ve Aldatmayan bir lider olarak, bizlere inşallah kıyamete kadar kapanmayacak bir yol açmıştır. Allah kendisinden razı olsun ve rahmetiyle şereflendirsin’’ dedi.

ŞİRİN, ERBAKANI VE MÜCADELESİNİ ANLATTI
Konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan ve böylesine anlamlı bir program tertipleyen Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatına şükranlarını sunan Nurettin Şirin, Erbakan ve mücadelesini anlattı. 

ERBAKAN SIRADAN BİRİSİ DEĞİL
Şirin konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘’Bu gece burada toplanmamıza vesile olan kişi, insanlık tarihinin başlangıcından bugüne devam eden hak ile batılın mücadelesinde, canıyla ve malıyla hakkın safından mücadele etmiş asrın mücahididir. Merhum Erbakan hocamızı sadece bir siyasetçi ve lider olarak göremeyiz. Erbakan hocamız, sıratı müstakim üzerine yaşayan ve mücadele eden hakkın safında yer alan bir Allah dostudur. Onun için Erbakan hocayı anlatırken normal bir insanmış gibi bahsedemeyiz. 

İslam ümmeti yaşadığımız son yüz yılın başlarında Osmanlının yıkılmasıyla birlikte en zor günleriyle karşı karşıya kalmıştı. Tarihin en barbar ve acımasız zulümlerini yaşayan Müslümanlar, bu gelişmelerle birlikte Siyonist emperyalistlerin işgaline maruz kalmıştır. 

Zulüm ile geçen yıllarda sütçü imamlar ve nene hatunlar gibi birçok inançlı vatan evladı hakkın mücadelesini vermişti. Yıl 1969'a geldiğinde, Türkiye’den Siyonist küresel emperyalizme bir haykırış oldu. Bağımsız Milletvekili olarak girdiği Mecliste, ‘Banane Amerika’dan’ diyen, dünyaya Siyonizm’i anlatarak Siyonistlerin bütün planlarını deşifre eden bir adam çıktı, Necmettin Erbakan. İşte bunun için Erbakan’dan normal bir insanmış gibi bahsedemeyiz.  



Son Güncelleme: 02.03.2017 12:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37