CHP'li Edirne Milletvekili hastanelerden randevu alamayan vatandaşların sesi oldu

24 Nisan 2022 Pazar 09:10
CHP'li Edirne Milletvekili hastanelerden randevu alamayan vatandaşların sesi oldu

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu TBMM’de bir kez daha vatandaşların hastanelerden randevu alamamasını gündeme getirdi.Erdoğan DEMİR / Keşan Postası (EDİRNE İGFA) - CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, hastanelerdeki randevu sistemiyle ilgili daha önce defalarca yaşanan sorunu anlattıklarını belirterek, vatandaşların hastanelerden randevu alamadığını öne sürdü.

Sağlık Bakanlığı'ndan bu konuda ses çıkmadığını iddia eden Doç. Dr. Gaytancıoğlu, "Daha önce de söylemiştik, Sağlık Bakanı canlı yayında çıksın Merkezî Hekim Randevu Sistemi'ni arasın ve randevu alsın da görelim. Örneğin, Edirne'de göze randevu alacaksanız ‘En erken bayram sonrası için tekrar arayın’ diyorlar. Ne yapsın vatandaş, kör olmayı mı beklesin? Vatandaş randevu alamazsa ve randevu olmadan da hastaneye gidemezse hastanelerde kuyruk da olmaz. Siz bu kafayla okulları kapatarak eğitim sorununu çözersiniz" diye konuştu.

"Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden randevu alamayan vatandaşlarımız ne yapsın" diye soran Gaytancıoğlu, açıklamasında "CİMER'i arayıp AKP Genel Başkanından mı randevu istesin? Nasıl olsa kendisi her konuda uzman, doktorlar için de ‘Giderlerse gitsinler’ demişti. Doktorların gitmesinde sakınca olmadığına göre, her konunun uzmanı AKP Genel Başkanı doktorluk da yapar, başka türlü vatandaşın randevu sorunu çözülmeyecek gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37