Çiftçi: Çayırova'da güzel işler yapacağız

Çiftçi: Çayırova'da güzel işler yapacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ocak 2019 Salı 15:19
 Çiftçi: Çayırova'da güzel işler yapacağız


AK Parti
Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi yaptığı açıklamada Çayırova'ya hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Çiftçi'nin İkiler Restoran’da düzenlediği basın toplantısına Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Çayırova Ak Parti SKM Başkanı Ermiş Göksu, Çayırova Ak parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler'de katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan SKM Başkanı Ermiş Göksu belediye başkanı Şevki Demirci'nin rahatsızlığı nedeniyle katılım gösteremediğini belirtti. Göksu'nun ardından konuşan Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, "3 dönemdir Çayırova'yı partili arkadaşlarımız yönetiyor. Tüm belediye başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Çayırova'yı parlayan bir yıldız haline sokan Şevki Demirci başkanımıza ayrıca teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Çayırova'yı hakettiği yere taşıyacak olan Bünyamin Çiftçi adayımıza güveniyor, başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. 

MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI SÜRECİ SÜRÜYOR

Meclis üyesi aday adaylığı başvuruları hakkındaki son durumla ilgili konuşan ilçe başkanı Ekrem Karahan, "Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurularımız devam etmektedir. Sayı olarak 65 civarındayız. Son tarihin ne zaman biteceği yönünde netlik kazanan bir durum yok. Bugüne kadar yapılan başvuru sayısı da bana göre normaldir" dedi. 

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez'de toplantıda kısa bir selamlama konuşması yaptı. Dönmez, "Demirci başkanımızla Çayırova'ya büyük hizmetler aldığımıza düşünüyor Çiftçi başkanımız döneminde de güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Kadın kolları olarakta üstümüze düşecek olan her görevde hazır olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. 

Daha sonra konuşan Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ise, "Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Bünyamin Çiftçi ismi ile yerel seçim sürecinde sahalarda yer alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

ÇİFTÇİ: GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Son olarak konuşan Ak Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ise şunları söyledi: 

3 dönemdir Çayırovamıza çok güzel hizmetler yaptık. En son Şevki Demirci başkanımızın yaptığı hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Aslında biz Türkiye'nin her tarafında bu hizmetleri başarıyoruz. Bizim Çayırovamıza yaptığımız en güzel hizmet Çayırovamızı ilçe yapmak oldu. Ondan sonrasında zaten Çayırovamız kendi başına ayrık 3 bölgenin birleşmesine rağmen kısa sürede entegrasyonunu tamamlamış ve hızlıca kalkınmaya başlamıştır.

Bizler 31 Mart'tan sonra inşallah yapılan güzel işlere daha da güzellikler katıp yolumuza devam edeceğiz. Bunu yapıyorken halkımıza danışacağız, üstünde istişareler yapacağız, bu şekilde çalışacağız. Danışarak, istişare edilelerek yapılan her işte bereket olur. Biz buna inanıyoruz. 
Son Güncelleme: 22.01.2019 15:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37