Demir: İktidara yürüyoruz

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, partilerinin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Aralık 2020 Pazar 20:33
Demir: İktidara yürüyoruz

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, partilerinin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle basın açıklaması yaptı. 

Pandemi ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle basın açıklaması yapmakla yetinmek zorunda kalan Doğan Demir şu görüşlere yer verdi:

Bir yıl önce kurduğumuz partimizin 1. yılı kutlu olsun.
Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde, ülkemize mal olmuş nitelikli ve her biri kendi alanlarında başarılı bir ekiple yola çıktığımızda ülkemizde korku duvarı insanların beyinlerine işlemişti.
Tam da böyle süreçte hepimiz mahallelerimizden çıkarak başta demokrasi olmak üzere, adalet, özgürlük, toplumsal uzlaşı, birlikte yaşama kültürünü, yeniden inşaası için, hak ihlallerini ortadan kaldırmak ve herşeyden önce insanlarımıza, ülkemize umut olmak için, samimi ve cesur bir duruşla yola çıktık.

Bir yıllık süreç içinde bütün baskılara, engelemelere rağmen örgütlenirken diğer taraftan düşünce kulübü gibi sürekli proje üreten, sorunları doğru tesbit edip çözümleriyle kamuoyuyla paylaşan ve yeni bir siyasi anlayışla geleceği kurgulayan bir yapıyız.

Evrensel değerlere insan hak ve özgürlüklerine bağlı, sevgi ve barış diliyle ülkemizin tamamını kucaklayan partimiz, bütün siyasi dengeleri bozmuştur.

Din, dil, ırk, mezhep ve siyasi görüşlerin tamamına eşitlik ilkesi üzerine yaklaşan, gelenek ve göreneklere saygılı, cumhuriyettin bütün kazanımlarına bağlı Kuvayı Milliye ruhuyla emin adımlarla iktidara yürüyoruz.

     #Adalet her işte Hakk'ı bilmektir#
                                            Hacı Bektaşi Veli.

Biz de Hakk'ı bilerek nice yıllarda iktidar yolunda halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37