Dursun: Gebzeliler nefes alacak

Dursun: Gebzeliler nefes alacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Şubat 2019 Pazartesi 21:58
 Dursun: Gebzeliler nefes alacak

Millet İttifakı’nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, seçim turuna Arapçeşme Mahallesi’nde devam etti. Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze’nin hem üreten hem de gelişen bir anlayışla yönetileceğini söyledi. 

ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI 

Millet İttifakı'nın CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, aylardır sürdürdüğü seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. İlk günden bu yana temposunu düşürmeyen ve Gebzeliler’den ilgi gören Başkan Adayı Dursun, önceki gün Arapçeşme Mahallesi’nde çalmadık kapı bırakmadı. Esnafla bir araya gelen Recep Dursun, Gebze'deki umutsuz havanın 31 Mart akşamı sonrasında dağılacağını kaydetti. 

GEBZE ÜRETİP GELİŞECEK 
 
Arapçeşme Mahallesi'ndeki turunda Gebzelilerle birlikte olan ve onlarla bol bol sohbet eden Başkan Adayı Dursun, "Üreten bir Gebze olacak. Hem üretip hem de gelişeceğiz. Giderlerimizi azaltıp, ekonomik olarak nefes alacağız. Gençlerimizin iş bulduğu, gelecekten yana umutlu oldukları günlere kavuşacağız. Gebze’yi şeffaf bir anlayışla yönetip aydınlık günlere adım atacağız" derken vatandaşlardan tam destek almayı başardı.
Son Güncelleme: 11.02.2019 23:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37