Ercan: Aday olursam her kesimden oy alacağım

Ercan: Aday olursam her kesimden oy alacağım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Aralık 2018 Çarşamba 13:20
Ercan: Aday olursam her kesimden oy alacağım

 


31
Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde AK Parti'den Gebze Belediye başkan aday adayı olan Gazeteci Yüksel Ercan, "Genel merkezimizin vereceği her karara saygılıyız. Biz elimizden geleni yaptık. Takdir bundan sonra genel merkezimizin" dedi.

HAKKIMIZDA HAYIRLISI


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde aday olacaklar isimlerin açıklanmasına çok az bir süre kaldığını söyleyen Yüksel Ercan, "Gebze’den Belediye başkan adayı olabilmek adına bizimle birlikte çok değerli 22 arkadaşımız daha başvuru yaptı. Mevcut belediye başkanımız ve bizimle birlikte 24 isim adaylık için bekliyor. 

Aday adaylığı sürecine son derece  seviyeli bir yarış yaşandı. Bu aşamadan sonra adayın açıklanmasına sayılı günler kaldı. Diğer aday adayı arkadaşlarımız gibi biz de üzerimize düşen bütün vecibeleri yerine getirmeye çalıştık.

ADAY OLURSAK HER KESİMDEN OY ALIRIZ

1985 yılından itibaren Gebze’de ikamet ediyoruz. Uzun yıllar ilçe başkanlığı, Belediye meclis üyeliği, İl başkan yardımcılığı yaptık. Gebze'nin faydasına olan bütün aktivitelerin içerisinde yer aldık. Biz kültür adamıyız. Genel merkezimiz bizi aday yaptığı takdirde bütün kesimlerin oyunu alıp, seçimi çok büyük oy farkı ile kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Ancak adaylık konusunda son söz genel merkezimizin. Aday gösterilsek de, gösterilmesek de seçimi kazanabilmek adına elimizden gelen bütün geyteri göstereceğiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 05.12.2018 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37