Halit Yaşar: Hayalleriniz, hayallerimdir

Halit Yaşar: Hayalleriniz, hayallerimdir

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Aralık 2018 Cumartesi 16:15
 Halit Yaşar: Hayalleriniz, hayallerimdir

Dilovası
Belediyesi eski başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Halit Yaşar, Diliskelesi Amatör Balıkçılar Sosyal Yardımlaşma ve Çevreyi Koruma Derneği’ni ziyaret etti.

Halit Yaşar aday olması halinde yapacakları hakkında Diliskelesi sahilinde bulunan dernek lokalinde, yöneticiler ve üyelerle bilgi alış verişinde bulundu. 
 
İNSAN MERKEZLİ, KALİTELİ SİYASET

"Eğer yaşadığımız toplumdaki insanlar siyaseti bilir ve bilinçli davranırlarsa daha kaliteli bir siyaset oluşur" diyen Halit Yaşar sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben tüm politik hayatım boyunca insan merkezli, kaliteli siyasetten yana oldum. Toplumun siyasete katılımını sağlamaya amaçladım. Belediye’de şeffaflığı, hesap verebilirliği ön planda tuttum. Belediye başkanlığım döneminde halk meclisleri düzenledim. 

O dönem Türkiye’de bunu yapan iki belediyeden birisiydik. Belediyede çalışan tüm memur ve müdürleri halkın karşısına getirtiyorduk 
 
KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM İNŞALLAH

Buradaki arkadaşların çoğu biliyordur, Diliskelesi halkını denizle buluşturmak için yaptıklarım siyasi hayatımda büyük sıkıntılara sebep oldu. Ama yapmam gerekiyordu, çünkü Dilovası’nda denize açılacak, denizle buluşacak tek yer şu anda bulunduğumuz yer ve çevresiydi. 

Ben belediye başkanı olduğumda tamamen şuyulandırmayla, yasal bir şekilde imar uygulamasıyla içerisinde hala sahayı, okulu ve sahil olan alanı halka kazandırtmıştım. Ama başkanlık sürem yetmediğinden projelerimi tamamlayamadım.
 
HAYALLERİNİZ, HAYALLERİMDİR

İlçemizden geçen Osman Gazi Köprüsü’nün hemen dibinde olan balıkçılar barınağını genişletip, halkımızı sahille buluşturup yaşam standartlarımızı artırabiliriz. 
Ben bu mahallede yaşamış bir kardeşinizim. Bir hayalin varsa, onu başarma gücüne de sahipsin. Sizin hayalleriniz benim de hayallerimdir. Görev bana verilirse hayallerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu ilçeyi yaşanılabilir bir kent haline hep birlikte biz diyerek gerçekleştireceğiz.
Kıymetli zamanınızı bana ayırdığınız için sizlere ve dernek başkanı Mehmet Şirin Gül’e teşekkür ederim.

Son Güncelleme: 22.12.2018 16:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37