İYİ Parti Gebze Teşkilatı yönetimi tanıtıldı

İYİ Parti Gebze Teşkilatı yönetimi tanıtıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ocak 2018 Çarşamba 23:39
 İYİ Parti Gebze Teşkilatı yönetimi tanıtıldı

İYİ Parti Kocaeli'deki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, bu akşam Gebze'de yapılan toplantıyla Gebze yönetimi tanıtıldı.

GENİŞ KATILIM
Ramada Encora Gebze Otel'de gerçekleşen toplantıya İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, İzmit ilçe başkanı Ufuk Turan, Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, Darıca ilçe başkanı Ekrem Korkmaz, Çayırova ilçe başkanı Beyler Sevindik, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, Kandıra ilçe başkanı Hilal Altınay ve İYİ Parti Gebze ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve İl Başkanı Serdar Kaman'nın konuşmalarından sonra yönetim kurulu açıklandı.

KAMUOYUNA TANITIM TOPLANTISI

Programda ilk olarak İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur bir konuşma yaparak şunları söyledi:

İYİ Parti Gebze ilçe teşkilatımızın; basın yayın yolu ile bölge kamuoyuna tanıtım programına hepiniz hoş geldiniz.
Öncelikle mutluluk, hüzün, umut ve acının insan tabiatı gereği birlikte yaşandığı ve bundan böyle de yaşanmaya devam edeceğiz.

2018 yılının ülkemize ve dünyaya hayırlı bir yıl olmasını diliyor, bu vesile ile de sizlerin de yeni yılını tebrik ediyorum. Yeni yılın ilk günleri olması sebebiyle nezaket gösterip davetimize icabet ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Kocaeli geneli ile alakalı olarak il başkanımız sayın Serdar Kaman bey partimizin genel politikaları üzerine de sayın MDK üyem Ruhittin Sönmez beyefendi, sizlere bilgiler aktaracak ve eğer varsa sorularınızı cevaplandıracaklardır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ
Gebze ve teşkilat yapımız ile alakalı birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, bu organizasyonu sadece basın mensuplarına özgü hazırladık. Burada gördüğünüz tüm arkadaşlarımızın İYİ Parti’ye katılırken kendilerini tarif ettikleri en belirgin cümle neydi biliyor musunuz? Öncelikle şunu ifade edeyim;  Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü benimseyip, Cumhuriyetin kurucu ilkelerine inanan her görüşten arkadaşımız bu yapının içerisindedir.

DENEYİMLİ BİR KADRO
Yüreğinde vatan sevgisi bulunan herkese açık bir yapı oluşturuldu. Birçok arkadaşımızın farklı siyasi partilerde tecrübeleri var. Deneyimli bir kadro kurduk yani. Hiç siyasete bulaşmamış eğitimli ve istekli bir ekip var. Yeni fikirler üretip ufkumuzu açacak. En önemlisi de biraz evvel ifade ettiğim gibi, bizi bir çimento gibi birbirimize yapıştırıp, beton gibi sapasağlam yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet lideri olarak kabul eden ve ismini asla unutturmamaya ant içmiş korkusuz, cesur bir kadro kurduk.

İYİ ŞEYLER SÖYLEMEK İSTİYORUZ
Korkusuz diyorum, zira gerçektende ülkemizde şu dönemde siyaset adına söz söylemek, hele hele iktidar karşıtı cümle kurmak, her babayiğidin harcı değil.  Daha partimizin kurulma aşamasında çok çeşitli zorluklarla karşılaştık. Ülke geneline girmeye gerek yok; yerelde de bizzat ben bazı konularda sıkıntı yaşadım. 

Bu meselelere fazla girmek istemiyorum. Kaldı ki partimizin adı İYİ Parti, dolayısıyla hep iyi şeyler söylemek istiyoruz. Bir tanıtım toplantısı olması sebebiyle programı sınırlı tuttuk. İlçe binamız sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi No:1 3 kattadır. Yani hemen burada çıkınca solumuzdaki binanın 3. katı. Yaklaşık 300 metre kare.
 
AÇILIŞ TARİHİ 18 ŞUBAT
Resmi açılışımız il başkanlığımızın belirlediği tarih olan 18 Şubat’ta yapılacaktır. Üyelik kayıtlarımız da yine ilçe binamıza geçtiğimizde başlatılacaktır. Yönetim kurulu görev dağılımımızda aynı şekilde ilçe binamızda gerçekleşecektir. 
  
YÖNETİM KADROSU TANITILDI
Dilediğiniz zaman arayabilir, gerek iş yerime gerek partimize her zaman gelebilirsiniz. Sözü fazlaca uzatmadan; ben, nezaket gösterip programımıza katıldığınız için, değerli il başkanım, MDK üyem, ilçe başkanı arkadaşlarım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. 


İL BAŞKANI KAMAN: 9 İLÇEDE EŞKİLATLANMAMIZ TAMAM

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman da bir konuşma yaparak şunları söyledi:

Gebze ilçe yönetim kurulu tanıtım toplantımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. 9 ilçede tüm teşkilatlanma tamamlandı. 3 ilçede de teşkilatlanma yapıları tamamlanacak. 3 tane ilçemizde bayan ilçe başkanı olmasından dolayı gurur duyuyorum. Göz dolduran bir teşkilatlanma yapılarını yaptık. 

Gebze, Kocaeli için önemli bir yere sahip.  Bir aylık bir zaman diliminde ilçe başkanımız Nusret Acur’un oluşturduğu ilçe yönetimi için teşekkür ediyorum. Bu güzel teşkilatın en iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.

Gebze İlçe yönetiminde yer alan isimler şöyle: 


Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Abdulkadir Yılmaz, Akan Kılıç, Alperen Usta, Arif Çiçek, Ayla İlgün, Bahri Özcan, Betül Polat, Burak Aytaş, Burcu Saraçaydın, Celal Yıldırım, Cihat Kızılkan, Ediz Sarıkaya, Erdoğan Çimen, Faik Ersöz, Fatih Araç, Fatih Kaplan, Fethiye Nalan Helvacı, Fevzi Kurt, Gökçe Nesli Kondu, Gönül Ciba Çelik, Gönül Vursal, Güven Altay, Hatice Yener, İbrahim Fazlıoğlu, İlyas Yetmioğlu, İsmail Ekşi, İsmail Hakkı Türk, İsmail Nazlı, Kader Aras, Kadir Büyükgöz, Kadir Konca, Kenan İkinci, Koray Topcu, Mehmet Duran Yılmaz, Mehmet Esmer, Mehmet Kırbaş, Mine Çelik, Muhammet Ateş, Murat Kurt, Musa Kargıoğlu, Niyazi Güner, Orhan Kahya, Önder Kılıçarslan, Özhan Aşkın Öztürk, Perihan Dalkıran, Recai Sarıkaya, Saime Tamer, Sedat Malkoç, Sema Aktemur Akçay, Sema Doğan, Serdar Demir, Serdar Uzun, Serhat Citoğlu, Serkan Balbal, Şakir Şükrü Erdöl, Şendoğan Soykan, Şevket Sayıcı, Tülay Çelik, Ümit Koç, Vedat Değirmenci, Yasemin Fidan, Yeliz Akgün, Yıldız Erten, Yücel Daştan, Zafer Altıntaş, Serdar Kaman, Ruhittin Sönmez. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 03.01.2018 23:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37