Serdar Kaman, Çayırova'yı gezdi

Serdar Kaman, Çayırova'yı gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2019 Pazartesi 16:36
 Serdar Kaman, Çayırova'yı gezdi
İYİ Parti Çayırova'da gövde gösterisi yaptı. Yaklaşık 300 araçlık konvoyla tüm Çayırova’yı gezen ve halkı selamlayan Büyükşehir Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman ve Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Çayırovalılar’ın ilgisinden oldukça memnun kaldı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ilk konvoyu Çayırova'da yapıldı. Yaklaşık 300 araçlık dev konvoy İYİ Parti'nin Çayırova’daki gücünü gösterirken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman ve Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak konvoyla halkı selamladı. 
Konvoy öncesi İYİ Parti ilçe binasında bir araya gelen Dr. Kaman, Çayırova’daki seçim çalışmaları hakkında Başkan adayı Bayrak'tan ve partililerden bilgi aldı. Morallerin yüksek olduğu Çayırova'da düzenlenen dev konvoyla başkan adayları büyük moral buldu.
  
Havanın soğuna aldırmayan Büyükşehir adayı Dr. Kaman ve Çayırova Adayı Bayrak halkı selamlamayı da ihmal etmedi. Halkın İYİ Parti konvoyuna ilgisi yoğun olurken, konvoya el sallayarak ve ıslıklar çalarak destek verdiler.
Son Güncelleme: 26.02.2019 00:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37