Soba: Bu pazar seçim olsa biz hazırız

Soba: Bu pazar seçim olsa biz hazırız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ocak 2017 Salı 12:54
 Soba: Bu pazar seçim olsa biz hazırız



AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba teşkilat binasında yaptığı kahvaltılı basın toplantısında 2016 yılını değerlendirdi. Gündem ile ilgili de konuşan Soba, "Teşkilat olarak çalışmalarımıza aksatmadan devam ediyoruz. Bu pazar seçim olsa biz hazırız" dedi.

10Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak sözlerine başlayan Soba şunları söyledi:

2016 yılının belli başlı olaylarının başında 15 Temmuz'da yapılan hain darbe girişimi geliyor. O gün milletimiz tanklarn önüne yatarak bu darbe girişimini püskürttü. Halkımızın ortaya koyduğu milli refleks bizleri mutlu etmiştir. Darbe girişiminde bulunan hainlerin yagılanmasında bir süreç yaşanmıştır. Bu süreç de devam ediyor. 


SON HAİN KALANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK
40 yıldır devletin birçok birimine, organına sızmış olan ihanet içerisindeki bu terör örgütünün temizlenmesini 40 günde beklemek haksızlık olur. Ama büyük bir mücadele, büyük bir kararlılıkla başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın duyarlılığı aynı kararlılık ve hassasiyetle mücadelesi devam etmektedir. Bu süreç son hain kalana kadar devam edecektir.

2016 da terör olayları, patlayan bombalar yakın zamanda da en son İzmir'de 2 şehidimiz oldu ama büyük bir faciayı engellediler. Daha önce de Kayseri'de, Beşiktaş'da yapılan saldırılar oldu. Bu vesileyle ben hem 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm vatan millet için ta Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne kadar olan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de rabbimden şifa diliyorum.
YENİ ANAYASA SÜRECİ BAŞLADI
Ülkemizde gündem yoğun ve sıcak oluyor. Şu an hem teşkilatlar olarak bizim gündemimizde, hem de genel merkezimizin gündeminde dün başlayan bir süreç var. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin üzerinde anlaştığı Anayasa metni önce komisyondan geçtikten sonra dün de Meclis'de kabul edildi. Allah nasip ederse bu ayın sonuna kadar bu süreç tamamlandığında Mart sonu, Nisan'ın ilk haftasında referanduma gidilecektir. Şimdiden bu sonucun ülkemiz için hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. 

Burada MHP'nin saygıdeğer Genel başkanına da teşekkür ediyorum. Hem bu süreci hem de ülkemizin geçtiği sıkıntılı süreçte ciddi katkılar sunmuştur. İnşallah Meclis'den de birlik ve beraberlik içinde geçtikten sonra referandumda halk ne derse o olacaktır. Burada halkın iradesine karşı çıkmak, halkın iradesini yok saymak içerinde olan tutumu da anlamakta zorluk çekiyoruz. 
BU PAZAR SEÇİM OLSA BİZ HAZIRIZ
Bu süreç içerisinde biz teşkilatlar olarak her zaman AK Parti'nin seçimlere hazır olma özelliği var. Bu pazar günü seçim var deseler bizim bütün çalşmalarımız hazır. Sandık müşahitlerinden, sandık başkanlarından, okul baş sorumlularına kadar, mahalle sorumlularına kadar bütün sistem hazır. Bunlar tek tek tesbit edilmiş, telefonlardan ilçe teşkilatından tek tek aranmış, onayı alınmış, hatta eğitimlere bile başlanmıştır. İl başkanlığımızın talimatıyla da genişletilmiş mahalle toplantılarına başladık. Her ay düzenli yaptığımız danışma meclisi toplantılarını mahalle bazlı yapmaya başlıyoruz. Arapçeşme ve Osmanyılmaz mahallelerimizi tamamladık. 22 mahalle ve 18 köyde de çalışmalarımızı bir an önce tamamlayacağız. Genel merkezimizin belirlediği tarihte de tam kadro olarak sahaya ineceğiz.  



Son Güncelleme: 10.01.2017 13:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37