Türel: Farketseydim ben de terkederdim

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Gebze basınıyla bir araya geldi. 

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Temmuz 2020 Perşembe 12:29
Türel: Farketseydim ben de terkederdim

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Gebze basınıyla bir araya geldi. 

Gündeme dair konularda görüşlerini açıklayan Türel şunları söyledi:

Öncelikle şöyle başlamak gerekir. Dün akşam iki bölgede şehitlerimiz var. Van'da askeri tatbikat uçağımızın dağa çarpması sonucunda 7 kişi, bir de Siirt'te çatışma sonucu 2 askerimiz şehit oldu. Allah gani gani rahmet eylesin. Makamları Cennet olsun. 

Dün akşam 15 Temmuz'un 4'ncü senesini geride bıraktık. 15 Temmuz hakikaten insanımızın, milletimizin büyük bir destan yazdığı, darbenin hukuksuzluğunun karşısında olduğunu göstermiştir. O gece her siyasi düşünceden, her siyasi partiden insanlar vatan, millet, bayrak uğruna orada şehadet şerbeti içtiler. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize de Allah en kısa zamanda şifalar ihsan eylesin. 
Son süreçte kardeş ülke Azerbaycan'da da 7 şehidimiz var. Bununla alakalı nasıl ki Libya meselesinde, Suriye meselesinde sahip çıkıldığı noktada kardeş ülke Azerbaycan ile alakalı sadece Ermenistan'ı kınamadan ziyade, kardeşlerimizin yanında olmamız gerekir. 
Ayasofya noktasında da 50 yıllık siyasi hayatında Allah rahmet eylesin Erbakan hocamız başından sonuna kadar üzerinde durduğu Ayasofya meselesinde her ortamda açılması gerektiğini ifade ediyordu. Danıştay'ın kararıyla beraber ortaya çıkan Ayasofya'nın ibadete açılması isabetli olmuştur, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. 

Yerelde ise Gebze'yi 20 yıldan fazla bir zamandır yönetiyorlar. Zinnur beyden önce 2 dönem Adnan bey, ondan önce de İbrahim bey vardı. Zinnur beyin 1 yıllık icraatları açıklamasında Nakliyeciler Garajı ile alakalı bir kazanım elde edildi, son olarak ta adliye binasının belediye bünyesine katıldığıyla alakalı kazanım var. Bu yeterli mi ? Hayır yeterli değildir. 

Gebze'de yapılan 15 Temmuz'u anma programında İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü'nün, AK Partililerin açtığı standı protesto edip alanı terketmesiyle alakalı soruyu cevaplandıran Türel şunları söyledi:

Saat 20'00'da programa geldik, saat 21.00'da program başladı. Biz akşam namazı için camiye geçtik. Camiden de protokole giriş yapmış olduk. Biz açıkçası oradaki standı farketmedik. Aynı şeyi Kocaeli'de de yapmışlar. İl başkan yardımcımızın orada da tepkisi oldu. Bunu hep yapıyorlar. Birlik, beraberlik, kardeşlik dedikten sonra onun anlamına göre hareket etmiyorlar. Bu sizin tekelinizde değil. Farketseydim ben de terkederdim. Standı görseydim ben de terkederdim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37