Uluköylü 'Buradayım' dedi

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yaptığı açıklamada, "5 yıl önce söylediğim gibi buradayım" dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ekim 2022 Cumartesi 21:31
Uluköylü 'Buradayım' dedi

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yaptığı açıklamada, "5 yıl önce söylediğim gibi buradayım" dedi.

Uluköylü şunları söyledi:

Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendinin başkanlığında 30.09.2022 tarihinde gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu toplantısı sonrasında tüm il ve ilçe teşkilatlarımız için olağan kongre kararı alınmıştır.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak 3.Olağan Kongre tarihimiz önümüzdeki günlerde kıymetli partililerimize ve değerli kamuoyuna bildirilecektir.

Yaklaşık 5 yıl önce yola çıkarken söylediğim gibi;

Bir hukukçu olarak demokrasi ve cumhuriyet değerlerinin ülkemiz için ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Millet iradesinin somut ifadesi olan TBMM’nin yıllardır bir kişinin elinde nasıl oyuncağa döndürülüp, özünün yok edildiğini hepiniz gibi ben de biliyorum ve bunu kabul etmeyen İYİ’lerle birlikte bu mücadelenin en ön saflarında durmak için buradayım.

Demokrasiyi bir araç olarak gören zihniyetin milletin egemenliğine, çocuklarımızın geleceğine göz dikmesine Sivas Kongresi’nde karşı duran Anadolu ruhunu temsil eden biz İYİ’lerle birlikte karşı durmak için buradayım.

Milletimizin hoşgörüsünü, birlikte yaşama idealini ve çocuklarımızın öz kültürüyle yetişip, çağdaş bir gelecekte özgürce yaşayabilme umudunu kendine ideal olarak benimsemiş İYİ’lerle birlikte bu demokrasi mücadelesinde omuz omuza olabilmek için buradayım.

Anadolu insanımızın öz değerlerini temsil eden; Ahmet Yeseviler, Yunus Emreler, Hacı Bektaş-İ Veliler ve Mevlanaların yolu olan İYİ’lerin çizgisinde siz değerli dava arkadaşlarımla beraber yürümek için buradayım.

Son Güncelleme: 01.10.2022 22:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37