Akıllı Hareketlilik Çalıştayı’na kuruluşlardan yoğun ilgi

56 kuruluşun temsilcileri katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Ekim 2016 Çarşamba 13:12
Akıllı Hareketlilik Çalıştayı’na kuruluşlardan yoğun ilgi
Ulusal Akıllı Hareketlilik Strateji Planı ve Yol Haritası’nın belirlenmesi amacıyla TÜBİTAK MAM’da düzenlenen “Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi Çalıştayı'na 56 kuruluşun temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

'Akıllı Hareketlilik Kümelenmesi Çalıştayı-I', TÜBİTAK MAM ve BİLGEM koordinatörlüğünde 27 Eylül 2016 tarihinde TÜBİTAK MAM Başkanlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Çalıştayın açılış konuşmasını TÜBİTAK MAM İş Geliştirme ve Sanayileştirme Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Bekar ve Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği'nin (TEHAD) kurucusu Berkan Bayram yaptı. Konuşmacılar, akıllı hareketliliğin ülkemiz ve bölge için önemini vurguladı.

Kümelenme koordinatörlüğünü Doç.Dr. Nevin Taşaltın'ın yaptığı çalıştayda, ülkemizin Akıllı Hareketlilik Strateji Planı, Yol Haritası, Eylem Planları ve Odak Konuları katılımcılar tarafından belirlendi. Çalıştaya, konuyla ilgili 56 kuruluşun (kamu, üniversite, sanayi) ve Ekonomi Bakanlığı'nın temsilcileri ile TÜBİTAK MAM ve BİLGEM'den ilgili Enstitü/Birim çalışanları katıldı. 
Son Güncelleme: 05.10.2016 22:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37