İzmitli çiftler, Atatürk’ün düğün fotoğrafı ile anılarını ölümsüzleştiriyor

Gülümse Kafe nikâh merasim alanı, hayatlarını birleştirmek isteyen çiftlerin tercih noktası olmaya devam ederken nikâh sonrası çiftler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düğün fotoğrafı ile anı ölümsüzleştiriyorKOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Gülümse Kafe’ye yeni bir fonksiyon kazandırarak oluşturduğu açık hava konseptli, ferah ve nezih nikâh alanı, çiftlerin hayatlarını birleştirmek için ‘evet’ dediği mekân olarak hizmet vermeye devam ediyor.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 16:46
İzmitli çiftler, Atatürk’ün düğün fotoğrafı ile anılarını ölümsüzleştiriyor

200 kişilik geniş bir alana sahip olan nikâh merasim alanı, İzmitli çiftler tarafından yoğun talep görüyor. Bir ömür boyu mutlu olmak için birbirlerine ‘evet’ diyen Çağla Çubuklu ve Hüseyin Can Âdemoğlu da nikâh için Gülümse Kafe’yi tercih eden çiftlerden oldu.

ATATÜRK TABLOSUYLA NİKAH FOTOĞRAFI

Gülümse Kafe’deki nezih ve ferah nikâh merasim alanı, çiftleri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düğün fotoğrafı ile karşılıyor. Nikâh masasının arkasında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım’ın düğün fotoğrafı ile anlamlı günler daha da anlam kazanıyor. 

Anahtar Kelimeler:
EkonomiBUSİADReform
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37