Pek çoğumuzun memnun kalmadığı 2022 yılından kazasız belasız kurtulup 2023 yılına girmeye çalışırken Nazilli ilçemizde tüp patlaması dolayısı ile hayatını kaybeden vatandaşımıza üzüldük. Akşam saatlerine doğru Cuma namazı sonrası bir saldırı sonrası hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski genel başkanlarından Sinan Ateş için yandık kavrulduk.

Biz kendimizi bildik bileli eski yıldan yeni yıla geçişleri büyük heyecan ve sabırsızlıkla bekleriz. Yaşadığımız yıllar içerisinde hayatımızı iyi yönde değiştiren gelişmelerin olduğu pek çok yıl biliyoruz. Bizim hayatımızı olumlu yönde değiştiren yılın içerisinde olsak bile, gelecek yılın bizi daha da keyiflendireceğine inandığımızdan bir an önce gece yarısının olmasını beklerdik.

Son yıllar bizim kadar tüm insanlık içinde iyi geçmedi. İklimlerin değişmesi sonrasında dünyada başlayan felaketler, ardı arkası kesilmeyen depremler, bir anda başlayan ve çok sayıda insanın ölümüne, bir o kadar insanın da yersiz yurtsuz kalmasına vesile olan savaşlar çoğaldı.

Bütün bunların üzerine birden bire bizi sarıp sarmalayan hayat pahalılığı, hiç durmayan zamlar ve fiyat artışları ve bunlara bağlı gelişmeler bizi hiç olmadığı kadar karamsar yaptı.

İnsan ömrü belli, hayatının baharında imkan varsa bir üniversite bitirmeye, okul bittikten sonra iş bulmaya, sonra da evlenmeye çalışan insan kafasını çevirdiğinde ömrünün işe yarar kısmının geçip gittiğine şahit oluyor.

Kalan ömründe daha rahat daha huzurlu günler geçirmenin hayalini kuran büyük bir çoğunluk, maalesef siyasetin ve siyasetçinin işini doğru yapmaması sonrasında sıkıntılar içerisinde mücadele etmek zorunda kalıyor.

Son 20-30 yıldır yaşadıklarımız bunun en güzel örneği. Avrupa’nın pek çok ülkesinde iktidara gelenler ülkelerini teknolojik manada ileriye götürüp insanoğlunun ihtiyaçlarına uygun araç gereci imal edince, bir anda diğer ülkeler ile olan mesafeyi aştılar.

Biz de uzun yıllardır daha iyi, daha rahat daha huzurlu yaşayabilmek adına hayal kuruyoruz. Bu yıl olmadı seneye, seneye de olmadı gelecek yıla diye kurduğumuz hayaller maalesef gerçekleşmedi.

İşte bu şartlar altında 2022 yılını terk edip 2023 yılına girmeye çalışıyoruz. Karşı karşıya kaldığımız tüm olumsuzluklara rağmen, yeni yılın mevcut yıldan daha iyi olacağına ait umudumuzu koruyor olacağız.

2023 yılının dünyada var olan tüm insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyoruz.

Herkesin yeni yılını şimdiden tebrik ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37