Bakan Varank Niğde Belediye Başkanı Özdemir'i ziyaret etti

22 Şubat 2022 Salı 17:08
Bakan Varank Niğde Belediye Başkanı Özdemir'i ziyaret etti

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve çeşitli programlara katılmak üzere Niğde’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Niğde Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Niğde Belediyesi'ni Organize Sanayi Bölgesinde yenileyerek hizmete soktuğu modern ekmek fabrikasının açılışını yaptı.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i makamında ziyaret ederek burada Başkan Emrah Özdemir'den brifing aldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Emrah Özdemir bir sunum yaparak yaptıkları yatırımlar ve çalışmalarla ilgili bilgi vererek Bakan Varank'tan destek istedi. Niğde Belediyesi’nin yenileyerek hizmete soktuğu Modern Ekmek fabrikasının açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Niğde’yle ilgili yatırımlara destek sözü vererek Başkan Özdemir ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerle ilgili olarak açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Mustafa Varank”ı Belediyemizde misafir ettik. Yaptıklarımızı ve yapmayı
iple çektiğimiz projelerimizi konuştuk. Sayın Bakanımızın İlimize yaptığı ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Aynı zamanda En modern şekilde yenilenen ekmek fabrikamızın açılışına katılarak bizleri onurlandıran Bakanımıza şehrimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37