Başkan Işık Kütahya'da Ülkü Ocaklarını ziyaret etti

12 Mart 2022 Cumartesi 14:28
Başkan Işık Kütahya'da Ülkü Ocaklarını ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığını ziyaret ederek, Ülkü Ocakları İl Başkanı İlker Bükni ve Ülkü Ocakları mensuplarıyla bir araya geldi.KÜTAHYA (İGFA)- Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığını, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni’den faaliyetler hakkında bilgi aldı. Yapılan çalışmaları ve faaliyetleri yerine bulduğunu ifade eden Başkan Işık, gerçekleştirilen çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığında gençlerle sohbet eden Başkan Işık, masa tenisinde de iddialı olduğunu, Ülkü Ocakları gençleriyle yaptığı maçta gösterdi.

Yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ülkü Ocakları İl Başkanı İlker Bükni, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37