Ev değil imalathane

30 Aralık 2021 Perşembe 14:37
Ev değil imalathane

NİĞDE Bor İlçesi Jandarma Komutanlığı ve Niğde İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Bor İlçesi Tepeköy Köyünde D.N. isimli şahsın evi ve müştemilatında yapılan aramada çok sayıda yasa dışı materyal ele geçirdi. Jandarma ekiplerin başarılı çalışmaları sonucu ele geçirilen çok sayıda ateşli silahlar, bıçaklar ve benzeri materyallere el konuldu. Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)-  Bor İlçesi Tepeköy Köyünde ikamet eden şüpheli D.N. isimli şahsın evi ve müştemilatında yapılan aramada çok sayıda yasa dışı materyal ele geçirildi. Şahsın evinde yapılan incelemelerde silah imalatı da yaptığı belirlendi. 

28 Aralık günü Niğde İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Bor İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca alınan bilgiye istinaden, Bor İlçesi Tepeköy Köyünde belirlenen ev ve eklentilerinde arama yapıldı. 

D.N. isimli şahsın evinde yapılan incelemelerde; 6136 sayılı ateşli silahlar bıçaklar ve diğer aletler hakkında ki kanunun ilgili maddeleri ve devamı maddeleri  ve silah ve mühimmat kaçakçılığı  ticareti kapsamında silah ticareti ile uğraştığı, silahların bakım ve tamir işlerini yaptığı belirlendi. 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37