Gaziantep'te karla mücadele ekibine ikramiye müjdesi

06 Şubat 2022 Pazar 12:22
Gaziantep'te karla mücadele ekibine ikramiye müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, karla mücadelede görev alan çalışanlara ikramiye verecek.GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin yeşil alanlarının korunarak arttırılması ve estetiğinin iyileştirilmesi için yoğun mesai harcayan Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı personeliyle bir araya geldi. Karla mücadelede de görev alan birim personellerine Başkan Şahin, ikramiye müjdesi verdi.

“Yeşil Gaziantep” için yeni ve modern çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda başarılı projeleri hayata geçiren daire başkanlığı personeliyle Erikçe ormanında bir araya gelen Başkan Fatma Şahin, personellerle sohbet ederek, sorularını yanıtladı.

Başkan Şahin, bir buçuk hafta süren yoğun kar yağışında günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için verilen yoğun mücadelede görev alan personele başarı belgelerini dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, karla mücadelede çalışan Kent Estetiği Daire Başkanlığı personeline maaş ve fazla mesai haricinde ikramiye verileceğinin müjdesini verdi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliOperasyonFETÖ/PDY
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37