İzmir Karabağlar'da Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması Sergisi açıldı

24 Aralık 2021 Cuma 10:00
İzmir Karabağlar'da Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması Sergisi açıldı

Eşsiz mizah anlayışı ve bilgeliğiyle dünyaca tanınan Nasreddin Hoca'nın “Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi” olarak kullanılan binasını barındıran Karabağlar, onun adını taşıyan örnek bir sergiye de ev sahipliği yapıyor.İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediyesi'nin Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği'yle birlikte düzenlediği “41. Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür Yarışması Sergisi”, Karabağlar Belediye Ana Hizmet Binası'nda törenle açıldı.

Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilcisi Mehmet Arslan, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Tör, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sanatçılar katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Başkan Selvitopu, ülkemizin bu tür sanat etkinliklerine, yazarlara, çizerlere çok ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Biz de Karabağlar Belediyesi olarak bu konuyu çok önemsiyoruz. Dernek yöneticileri ve sanatçılarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sıkıntılı günlerde içimizi açan, anlamlı mesajlar içeren eserleri Karabağlar halkıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37