KAYMEK'ten çocuk ilk yardım kursu

07 Ocak 2022 Cuma 07:10
KAYMEK'ten çocuk ilk yardım kursu

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) eğitim ve kursları ile ilklere imza atmaya devam ediyor. İlk yardım konusunda birçok kez eğitim ve kurslar veren KAYMEK’in ilk kez düzenlediği 0-8 Yaş Bebek ve Çocuk İlk Yardım Kursu başladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) KAYMEK A.Ş. el sanatlarından müziğe, dil kurslarından işaret diline kadar onlarca farklı alanda binlerce vatandaşın katıldığı kurs ve eğitimler düzenliyor. Çalışmalarında hız kesmeyerek Türkiye’de örnek gösterilecek bir projeye daha imza atan KAYMEK bir ilki gerçekleştirerek ‘0-8 Yaş Bebek ve Çocuk İlk Yardım Kursu’ düzenledi. Kurs açılışında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’ün yanı sıra İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Osman Atsız, KAYMEK Müdürü Denizhan Burhan da yer aldı.

KAYMEK kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Başkan Büyükkılıç’ın selamlarını ileterek i, kursiyerlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Öztürk, “Kimler arzu ederse, 7’den 70’e diye tabir ettiğimiz kurs merkezlerimizde sizlerle bir araya geliyoruz, sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Biz ilk yardım anlamında birçok kurslar düzenliyoruz. Bizim modüllerimiz arasında var fakat bebek ve çocuk ilk yardımı anlamında bu bir ilk olacak. İnşallah bu da bir örnek çalışma. Türkiye genelinde de bunun örnek alınmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37