Kayseri Büyükşehir'de işçi maaşı belli oldu

08 Ocak 2022 Cumartesi 01:23
Kayseri Büyükşehir'de işçi maaşı belli oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ulaşım A.Ş.’de 1049 çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesine imza attı. Başkan Büyükkılıç, bayram havasında coşku dolu geçen toplu iş sözleşmesi imza töreninde “Biz büyük ve huzurlu bir aileyiz” vurgusu yaparken, çalışanların bayram ikramiyesini 500 TL daha artırdı. Topu iş sözleşmesine göre, ikramiye ve sosyal haklar ile birlikte en düşük ücret brüt 6 bin 604 TL oldu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve Ulaşım A.Ş. personeli katıldı.

3. Dönem Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni’nde alkışlarla kürsüye çıkan Büyükkılıç, “Biz gerçekten büyük bir aileyiz, huzurlu bir aileyiz, birbirini seven, bu şehre sahip çıkan bir aileyiz” dedi. Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini de ifade etti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 500 TL olan bayram harçlığını da 500 TL daha artırdıkları müjdesini verince, Ulaşım A.Ş. personeli sloganlarla alkış tuttu. Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ise yapılan faaliyetler ve etkinliklerle, projelerden bahsederek, tüm ekip arkadaşlarına ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay da Kayseri için gecesini gündüzüne katan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve Kayserililere hizmet ettiği için tüm personeli tebrik etti. Toruntay, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım A.Ş.’nin belediyeler içerisinde uygulamalarıyla öncü olduğunun altını çizdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37