Malatya Büyükşehir'den 10 Ocak için erken buluşma

09 Ocak 2022 Pazar 12:44
Malatya Büyükşehir'den 10 Ocak için erken buluşma

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda gazetecilerle bir araya geldi.MALATYA (İGFA) - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti, Anadolu Basın Birliği, Anadolu Yayın Birliği bir program düzenledi.
Malatya’dan ve il dışından birçok gazetecinin bir araya geldiği programa katılan Başkan Gürkan, gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın,  birlik ve beraberlik içerisinde oldukça daha güçlü olduklarını belirterek, "Tek amacımız aynı çatı altında güzel işlere imza atmak, Malatya’da medyanın gücüne güç katmaktır. Tüm emekçi arkadaşlarımın, kardeşlerimin gününü kutluyorum” dedi.

"İNTERNET YASASI BİR AN EVVEL ÇIKMALIDIR"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, gazetecilik mesleğinin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev olduğunu belirterek, "Ben inanıyorum ki Malatya’daki gazetecilerimiz, televizyonlarımız bu hassasiyete azami titizliği göstermektedirler. Yerel yöneticiler olarak gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyelerimiz olarak mümkün olduğu kadar yerel basının güçlü ve ayakta durabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeterli midir, değildir. Bir an evvel basın yasasının, internet yasasının, medya yasasının çıkmasını da beklediğimi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37