Manisa'da Bayrak Şairi Arif Nihat Asya söyleşiyle anıldı

08 Ocak 2022 Cumartesi 14:59
Manisa'da Bayrak Şairi Arif Nihat Asya söyleşiyle anıldı

Bayrak Şairi Arif Nihat Asya, ebediyete intikalinin 47'nci yıl dönümü vesilesiyle 'Çukurova'dan Spil'e' isimli söyleşiyle anıldı. Arif Nihat Asya'nın öğrencisi Seyhan Çağlar Emen'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide, Asya'nın hayatı anlatıldı. Programda Arif Nihat Asya'nın kaleme aldığı şiirler de okundu.MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Kent Konseyi, Çukurovalılar Derneği ve Türk Ocakları Manisa Şubesi işbirliğiyle, Bayrak Şairi Arif Nihat Asya 'Çukurova'dan Spil'e isimli söyleşiyle anıldı.

Çukurova’dan Spil’e isimli Bayrak Şairi Arif Nihat Asya'nın hayatı konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Asya'nın öğrencisi Seyhan Çağlar Emen, Arif Nihat Asya'nın kendisinin rehberi olduğu belirterek, Asya ile tanışma hikayesini anlattı. Arif Nihat Asya'nın yaşamını ve 'Bayrak' şiirinin yazılma sürecini katılımcılarla paylaştı. Söyleşide Arif Nihat Asya'nın Adana ile ilgili hatıralarını da aktaran Seyhan Çağlar Emen, Asya ile yaşadığı hatıraları da katılımcılarla paylaştı. Söyleşide Arif Nihat Asya'nın 'Bayrak', 'Kalk Yiğidim' ve 'Naat' isimli şiirleri de okundu.

Programın sonunda Manisa Çukurovalılar Derneği Başkanı İrfan Doruk tarafından, Seyhan Çağlar Emen'e plaket takdiminde bulunuldu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37