banner55

İSU'dan personeline etkili iletişim eğitimi

İSU'dan personeline etkili iletişim eğitimi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Şubat 2019 Cuma 13:46
 İSU'dan personeline etkili iletişim eğitimi

Kocaeli’de hizmet sahası içindeki tüm bölgelere kesintisiz ve kaliteli içme suyu temin eden İSU Genel Müdürlüğü, bu hizmetleri yürüttüğü personelinin kalitesine de son derece önem veriyor. Bu kapsamda bünyesinde çalışan personellerin gerek sosyal gerekse çalışma hayatına olumlu katkılar sunmak amacıyla birçok kez etkinlik ve seminer düzenleyen Kurum, son olarak güvenlik personellerine yönelik bir eğitim programı düzenledi. 

İSU Genel Müdürlüğünün, Güvenlik Personeline yönelik verilen eğitimde, vatandaşla ve kuruma gelen misafirlerle olan etkin iletişimin önemi vurgulanarak bu iletişim sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekildi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Çağrı Gülsoy tarafından verilen” Vatandaş ve Misafirle İletişim Teknikleri” konulu seminer, İSU Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Yüz Yüze İletişimin Önemi, Sözlü İletişim Kuralları, Telefonda İletişim Kuralları, Vatandaşı/Misafiri Karşılama, Misafirle İlişkide Profesyonellik, İletişimde Mütevazılık ve Öfke Yönetimi, Misafire Çözüm Odaklı Yaklaşma, İletişimde Gülümsemenin Önemi gibi çalışma hayatında uygulanması gereken birçok başlığın ele alındığı seminer katılımcılar tarafından çok ilgi gördü. 

Kişisel Gelişim Uzmanı Çağrı Gülsoy tarafından verilen ve renkli diyalogların yaşandığı eğitimde kısa iletişim uygulamaları yapıldı

Teknolojik gelişmeleri takip ederek hizmet verdiği tüm alanlarda bunu uygulamaya dikkat eden Kurum, bu uygulama alanı içerisinde yer alan personellerinin  etkin ve verimli olması için bütün olanakları sağlıyor. Program, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin Hakkı Akbulut tarafından Eğitim Uzmanı Çağrı Gülsoy’a hediye takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 

Son Güncelleme: 01.02.2019 13:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37