banner55

Başkan Büyükgöz koltuğunu devretti

Başkan Büyükgöz koltuğunu devretti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Nisan 2019 Salı 19:02
 Başkan Büyükgöz koltuğunu devretti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Alp Tiryaki Ortaokulu 3D sınıf öğrencisi Ömer Unsur'a devretti.

Gebze Belediyesi Başkanlık makamında çocukları kabul eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı. 

Koltuğa oturan çocuk Başkan Ömer Unsur, "Gebze'miz için güzel projelerimiz var. Bunların başında Gebze'nin trafik sorunları ve şehir planlaması var. Bunun yanısıra sokak hayvanları ile ilgili önemliprojelere imza atarak onlar için barınaklar inşa edeceğiz. Eğitim alanındaki projelerimize gelirsek Gebze'deki her okulda oyun ve spor salonu yapacağız" dedi.

ÇOCUKLARIN BAYRAMLARINI KUTLADI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuşmasına tüm dünya çocuklarının bayramlarını kutlayarak başladı. Başkan Büyükgöz, "Çocuklar bizlerin yarınları, geleceği. Yaptığımız her hizmet onların daha güzel bir geleceğe sahip olmaları için. Gebze'yi daha yaşanılabilir bir hale getirmek ve çocuklarımıza daha güzel bir kent bırakmak için kamu ve kurumlarımızı aklılla yöneteceğiz. Gönül belediyeciğimizle Gebze'nin öncelikli sorunlatını ele alarak çözüm odaklı çalışacağız" dedi. 

Başkan Büyükgöz öğrencilere ve öğretmenlere satranç takımı ve kitap seti hediye etti. 
Son Güncelleme: 23.04.2019 19:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37