banner55

Başkan Çiftçi: Gönül belediyeciliğini rehber edindik

Başkan Çiftçi: Gönül belediyeciliğini rehber edindik

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Nisan 2019 Perşembe 15:37
Başkan Çiftçi: Gönül belediyeciliğini rehber edindik

 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kendisini tebrik için ziyarete gelen AK Parti Kocaeli ilçeleri geçmiş dönemlerdeki ilçe başkanlarını makamında ağırladı. Bu ziyaretin hemen sonrasında önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı da konuk eden başkan Çiftçi, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkürlerini iletti.

Aynı gün, farklı saatlerde gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak geçmiş dönemlerdeki ilçe başkanlarını ağırlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim süreci boyunca “Gönül Belediyeciliği” anlayışını rehber edinerek vatandaşlarla buluştuklarını ifade etti. 

Başkan Çiftçi, bu süreçte önceden görev almış ve mevcut teşkilat üyelerinin her kademesiyle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını hatırlatarak, Çayırova’yı güzel bir dönemin beklediğini söyledi. Seçim sürecinde büyük bir aile olarak yol yürüdüklerini vurgulayan başkan Çiftçi, artık yeni dönemin gereksinimlerini yerine getirmek için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini belirtti. 

ÇİFTÇİ, KARABACAK’I KONUK ETTİ

Samimi bir ortamda karşılıklı fikir alışverişi içerisinde geçen ziyaretin sonunda geçmiş dönem ilçe başkanlarına bir kez daha teşekkür eden başkan Çiftçi, akabinde önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı konuk etti.

Kendisine başarılar dileyen Karabacak’a teşekkür eden Çiftçi, Çayırova’nın bu dönemde farklı bir değer kazanacağını ifade etti. Gönül Belediyeciliği’nin en güzel örnekleriyle çalışmaya başladıklarını aktaran başkan Çiftçi, yapılacak olan her bir proje ile Çayırova’lıların gözüne ve gönlüne hitap edeceklerini söyledi. Güleryüzlü belediyeciliğin en samimi örneklerini de sunmaya başladıklarını dile getiren Çiftçi, yaşanabilir ve gelecek kuşaklara devredilecek, değerler üreten bir kent inşa edeceklerini belirtti. 
Son Güncelleme: 25.04.2019 15:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37