banner55

Çayırova’da 19 Mayıs coşkusu

Çayırova’da 19 Mayıs coşkusu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mayıs 2019 Pazar 13:38
 Çayırova’da 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çayırova’da coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Çayırova Kaymakamlığı binası önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde devam eden programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, stk temsilcileri, vatandaşlar, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
 
Öğrencilerin Atatürk’ün gençliğe hitabesini okuduğu programda şiir, sinevizyon, spor ve halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi büyük ilgi gördü. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği program, protokol üyelerinin açılışını yaptığı resim sergisini gezmelerinin ardından son buldu.

Son Güncelleme: 19.05.2019 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37