Darbeci amiraller ve 'mahrem abiler' tutuklandı

Bu sabah yargılanmaya başladılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ekim 2016 Cuma 23:47
Darbeci amiraller ve 'mahrem abiler' tutuklandı
DONANMA Komutanlığı'nda darbe girişimini yöneten eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile saklanmalarına yardımcı olan albay ve 6 'mahrem abi' tutuklandı. Albayın kızı ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'ndeki Donanma Komutanlığı'nda darbe girişimini yöneten eski Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile kiraladıkları evde saklanmalarını yardımcı olan Deniz Albay Kamil Altın ile kızı İ. Altın; darbe girişiminden önce amirallerle görüşerek darbe girişimine katılmalarını sağlayan, kaçmalarına yardımcı olan FETÖ'de 'mahrem abi' olarak bilinen Y.D, M.K, O.A, Ü.K, E.Ç. ve M.S. dün adliye sevk edildi. Dün akşam saatlerinde mahkemeye ara verildi.

Bu sabah yeniden yargılanmalarına devam edilirken, amiraller İmren, Ekici, Albay Kamil Altın, Y.D, M.K, O.A, Ü.K, E.Ç. ve M.S. tutuklandı. Albayın kızı İ. Altın ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.10.2016 23:11
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37