İl derneklerinden Başkan Demirci'ye ziyaret

İl derneklerinden Başkan Demirci'ye ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Mart 2018 Pazartesi 21:02
   İl derneklerinden Başkan Demirci'ye ziyaret


Çayırova'da faaliyetlerini sürdüren il dernekleri başkanlarını kabul eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, derneklerin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan başkanlar ile belediye yatırımlarını paylaştı.

DEMİRCİ: DERNEKLER, YARDIMLAŞMA VE KAYNAŞMA NOKTASIDIR

Belediye başkanlık makamında dernek başkanlarını konuk eden Demirci, Çayırova’nın coğrafi ve ekonomik yapısı gereği Türkiye’nin her bir köşesinden göç aldığını hatırlattı. Derneklerin oluşumlarının ve faaliyetlerinin ilçeye ayrı bir değer kattığını da sözlerine ekleyen Demirci, derneklerin yardımlaşma, kaynaşma ve bütünleşme noktasında büyük bir önem arz ettiğini de belirtti. 

Dernek başkanlarının kendi faaliyetleri hakkında da yapmış olduğu bilgilendirmeyi değerlendiren başkan Demirci, Çayırova’nın yöresel ve kültürel açıdan gelişiminde derneklerinde payı olduğunu ve bu yönde derneklere daha çok iş düştüğünü söyledi. 

Çayırova’nın değişim ve dönüşüm sürecinde ilçeye yaptıkları her bir yatırımın birer birer tamamlanarak hizmete sunulduğunu, ayrıca sosyal ve kültürel hizmetlerin daha da arttırılarak sürdürüleceğini ifade eden Demirci, ilerleyen süreçte gerçekleştirecekleri kültürel ve sanatsal projelerde derneklerle sıkı işbirliği içinde bulunacaklarını belirtti. 

Ziyarette Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Yılmaz, Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akçay, Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Önemli, Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muammer Aydın, Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Demir ve Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Beşiroğlu hazır bulundu.  


Son Güncelleme: 05.03.2018 21:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37