Kocaeli'de mobilya kategorisine ilgi %34 arttı

Kocaeli'de mobilya kategorisine ilgi %34 arttı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ekim 2018 Perşembe 16:51
 Kocaeli'de mobilya kategorisine ilgi %34 arttı



Hepsiburada
, KDV'si Bizden sloganıyla, müşterilerine çeşitli kategorilerde sunduğu KDV tutarı kadar indirim kampanyasını, mobilya ürünlerinde de sunmaya başladı. Kocaeli’nin mobilya kategorisi alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, Ocak-Ekim 2018 döneminde mobilya kategorisine ilginin geçen yıla göre %34 arttığını açıkladı.

HEPSİBURADA'DAN KDV SÜRPRİZİ

Türkiye’nin Hepsiburada'sı, evini köşe bucak yenilemek isteyenlere özel olarak KDV’si Bizden sloganıyla başlattığı kampanyasıyla, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli olan KDV kadar indirim kampanyası, Kocaeli’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kampanyaya ev ve ofis mobilyalarından bahçe mobilyalarına, çocuk odalarından çalışma odaları ve ev aksesuarlarına kadar çeşitli mobilya ve dekorasyon ürünleri dahil olacak. 

HEPSİBURADA MOBİLYA KATEGORİSİ TREND VERİLERİNİ AÇIKLADI

Kocaeli’nin alışveriş eğilimlerini inceleyen Hepsiburada; 2018 yılının Ocak-Ekim 2018 döneminde mobilya ürünlerine olan ilginin geçen yılın aynı dönemine göre %34 oranında arttığını açıkladı. Hepsiburada’nın trend verilerine göre mobilya kategorisinde en fazla talep 25-35 yaş grubundan geldi. En yüksek talebin geldiği Gebze’nin ardından İzmit, Darıca, Gölcük, Çayırova, Körfez, Derince, Başiskele ve Kartepe mobilya ürünlerine en fazla talep gösteren ilçeler olarak sıralandı. Kadınların geçtiğimiz yıla göre %34 daha fazla alışveriş yaptığı kategoride en çok oturma odası ve çalışma odası ürünleri tercih edildi. 

TÜRKİYE EN ÇOK OTURMA ODASI İÇİN ALIŞVERİŞ YAPIYOR

Hepsiburada verilerine göre Türkiye’de yapılan mobilya alışverişlerinin %32’sini oturma odası alışverişleri oluşturuyor. Oturma odası için en çok ilgi gösterilen ürünler ise TV Üniteleri, zigon sehpalar ve kanepeler olarak görülüyor. 

HEPSİBURADA DAR ALANLAR İÇİN DEKORASYON TÜYOLARINI PAYLAŞTI

Ev dekorasyonunun en önemli adımlarından ilki mekânı iyi incelemek ve ölçü alarak işe başlamak. Dekore edilecek alan ne kadar iyi tanınır ise, onu süsleyecek ve güzelleştirecek malzemeler o kadar doğru seçilebilir. İlk iş olarak alanın en, boy ve yükseklik ölçüleri alındıktan sonra en konforlu yerleşimin nasıl olması gerektiğine karar verilmeli. Dekorasyon malzemelerinin alana sığabileceğinden emin olmak için mutlaka ürünlerin de ebatları önceden öğrenilerek alan ölçüleriyle karşılaştırma yapılmalı. Eğer alan dar ise dekorasyonda açık renkler seçilmesi mekânın büyük ve ferah olarak algılanmasına yardımcı olabilir. 

Yer kaplaması, halı, perde, duvar boyası ve mobilyanın açık renkler seçilmesi halinde dekoratif ürünlerde renk çeşitliliği oluşturulması mekâna hareketlilik katar. Dar alanları geniş göstermenin bir diğer yolu da mekânda ayna kullanmak. Aynalar görüntüyü yansıttığı için alanı daha derin ve aydınlık gösterme özelliğine sahipler. 

Birbiriyle uyumlu ve ahenkli bir dekorasyona imza atmak için önce bir tema belirmek de önemli olan bir diğer konu. Seçtiğiniz alanı modern, klasik gibi tarz belirlemenin yanı sıra çiçek, aynı rengin tonları, zıt renkler, tek renk, ahşap ya da metal hâkim gibi belirleyici temalar da seçilebilir. Son yılların yükselen trendi duvar kağıtları hem temizlik hem de uygulama açısından oldukça pratik bir dekorasyon öğesi. Yine açık tonlarda ya da hafif desenli formda seçeceğiniz bir duvar kâğıdı ile hem ferah hem de modern bir tarz oluşturulabilir.
Son Güncelleme: 25.10.2018 16:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37