Ahmet Odabaş'tan, Aydın Ünlü'ye suç duyurusu

Ahmet Odabaş'tan, Aydın Ünlü'ye suç duyurusu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Aralık 2018 Salı 16:39
 Ahmet Odabaş'tan, Aydın Ünlü'ye suç duyurusu


Milliyetçi
Hareket Partisi Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Odabaş, MHP KOcaeli İl Başkanı Aydın Ünlü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bugün düzenlediği basın toplantısında aday adaylığı sürecini değerlendiren Odabaş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü'nün sosyal medyadan kendisinin aday adaylığının düşürüldüğü açıklaması yaptığını belirterek şunları söyledi:

27 Kasım'da İl başkanı Aydın Ünlü'nün yapmış olduğu açıklama üzerine MHP Genel Merkezi'ne giderek şahsımla ilgi açıklamaları ve adaylık durumumu sordum. Aldığım cevap siz hala MHP Genel Merkezi için aday adayısınız. İlçenize dönünüz ve çalışmalarınıza devam ediniz cevabı oldu.
 
Yaptığım görüşmelerde şahsımın aday adaylığının devam ettiği, il başkanlığı tarafından her hangi bildirim yapılmadığı ve bunun akabinde hali hazırda aday adaylığımın sürdüğü tarafıma bildirildi ve aday adaylığı formum tarafıma verildi.

Bunun üzerine bu basın toplantısını gerçekleştirerek sizlerin aracılığı ile aday adaylığımın devam ettiğini kamuoyuna duyuruyorum.

AYDIN ÜNLÜ'YE SUÇ DUYURUSU

MHP Genel Merkezi'nden aldığım bu bilgilere istinaden 03.12.2018 tarihinde Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek MHP İl Başkanı Aydın Ünlü hakkında şahsımı karalama ve itibarsızlaştırma hakkında suç duyurusunda bulundum.

Sonuç olarak Ahmet Odabaş, MHP Genel Merkezi nezdinde hala MHP Darıca Belediyesi Aday Adayı olarak görünmektedir ve aday adalığı devam etmek olup, MHP Genel Merkezi aksi bir söylem içerisinde değildir.

Buradan il Başkanı Aydın Ünlü’yü kınıyorum, selam ve sevgilerimi iletiyorum.
Son Güncelleme: 04.12.2018 16:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37