AK Parti'de 3 ilçe daha mülakatları tamamladı

AK Parti'de 3 ilçe daha mülakatları tamamladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2019 Cuma 16:35
AK Parti'de 3 ilçe daha mülakatları tamamladı

 

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar Dilovası, Çayırova ve Kartepe ilçeleri ile devam etti.

AK Parti’de ilçe belediye meclis üyeliği aday adaylarıyla mülakatlar devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkan adayları ve İlçe Başkanları katıldı. Dünkü mülakatlar Dilovası, Çayırova ve Kartepe’den gelen meclis üyesi aday adayları ile görüşmeler yapıldı.

SON GÜN 19 ŞUBAT


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy “Biz meclis üyesi aday adaylarımızla tanışmak üzere bu mülakatları yapıyoruz. 19 Şubat’a kadar listelerimizi teslim etmemiz gerekiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun” diye konuştu.

BİRBİRİNDEN KIYMETLİ İNSANLAR


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, meclis üyesi adaylığı için başvuranların her birinin son derece kıymetli insanlar olduğunu belirterek “Bu kutlu davamıza omuz vermek üzere başvuran gönüldaşlarımızın hepsine teşekkür ederiz. Biz aday adaylarıyla tanışmak için bu mülakatları yapıyoruz. Hakkaniyetle, gayret ve samimiyetle adaylarımızı belirleyeceğiz inşallah” dedi.
Son Güncelleme: 27.01.2019 11:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37