banner55

Bıyık, Darıcalıları mitinge davet etti

Bıyık, Darıcalıları mitinge davet etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mart 2019 Perşembe 11:12
 Bıyık, Darıcalıları mitinge davet etti



Cumhur İttifakı
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı da seçimden bir gün önce yapılacak olan Büyük Darıca Mitingi için hummalı bir şekilde çalışıyor.

30 Mart 2019 Cumartesi günü saat 15:00’da Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan Cumhur İttifakı Büyük Darıca Mitingi için hazırlıklar devam ederken, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ta bütün Darıca halkını mitinge davet etti.

TÜM HALKIMIZI BU COŞKUYA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM

Bıyık, seçimler öncesi vatandaşlarla son kez bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunacağı Büyük Darıca Mitingi’ne tüm vatandaşları davet ederken, "Tüm ilçe halkımızı bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum. MHP ile birlikte Cumhur İttifakı olarak düzenleyeceğimiz mitingle birlikte seçim çalışmalarımızı da tamamlamış olacağız. Büyük bir coşku içinde geçecek olan mitingimizde tüm halkımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız. İnşallah31 Mart akşamı da yine halkımızla zaferi hep birlikte kutlayacağız" dedi.
Son Güncelleme: 28.03.2019 16:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37