Çakır: 24 Haziran'da ikinci bayramı yaşatacağız

Çakır: 24 Haziran'da ikinci bayramı yaşatacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Haziran 2018 Çarşamba 15:25
Çakır: 24 Haziran'da ikinci bayramı yaşatacağız
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli'nin Darıca ilçesinde iftar organizasyonlarına katılım sağlayarak halkla buluştu. Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, "2002’den bugüne kadar olan hizmetlerimize bakılarak, halkımızın teveccühü ile 24 Haziran'da bizlerden umut bekleyen tüm insanlığa ikinci bayramı yaşatacağız" dedi.

24 HAZİRAN’DA İKİNCİ BAYRAMI YAŞATACAĞIZ

Kocaeli Milletvekili Çakır katıldığı iftarlarda ve yaptığı esnaf ziyaretlerinde  16 senelik AK Parti iktidarında yapılan projeleri ve yeni sistemin getirecekleri avantajlardan bahsederek, "Başkanlık sistemi 2002 yılında olsaydı yapılan projelerin en az 2-3 katı daha fazla projeyi hayata geçirmiş bir ülke olurduk.  Onun için bu önümüzdeki seçim, 2023 hedeflerimize ulaşmamız için, en güçlü 10 ekonomiden biri olmak için çok önem teşkil etmektedir. Bu yüzden geçmişteki hizmetlerimize bakarak, siz değerli halkımızın teveccühü ile 24 Haziran seçimlerinde ülkemizde, İslam coğrafyasında ve mazlum tüm insanlara 2.Bayramı yaşatacağız" dedi.

HALKIMIZ  GEREĞİNİ YAPACAKTIR
Darıca’da düzenlenen iftarlarda halkla sıcak ilişkiler kuran Milletvekili Sami Çakır, "Bugüne kadar bütün iktidarlarla kıyasladığınız zaman en istikrarlı ve en güzel hizmetleri  üreten  AK Parti kadroları 24 Haziran’dan sonra da halkımızın refahı, ülkemizin gelişimi için en iyisini yapmaya devam edecektir. 

Güçlü bir hükümet, güçlü bir başkanı, güçlü bir meclis ve güçlü bir ülke için hep beraber gayret göstereceğiz. Ben inanıyorum ki bizleri 16 yıldır samimiyetle yaptığımız siyasetin karşılığı olarak iktidara layık gören halkımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak Parti’ye sahip çıkarak 24 Haziran’da gereğini yapacaktır" ifadelerini kullandı. 


Son Güncelleme: 06.06.2018 15:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37