Çakır: Yeni sistem, hızlı çözüm demek

Çakır: Yeni sistem, hızlı çözüm demek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Haziran 2018 Salı 12:26
Çakır: Yeni sistem, hızlı çözüm demek
Kocaeli Ak Parti Milletvekili Sami Çakır, 24 Haziran seçimlerinin yönetimde daha hızlı kararlar alınacağını vurgulayarak, "16 Nisan'da yapmış olduğumuz halk oylaması ile ülkemiz; 24 Haziran’da hem Cumhurbaşkanı, hem de Meclis’te görev yapacak milletvekillerini seçmiş olacak. 16 yıldır doğru kararı veren milletimiz yine Ak Parti’ye güvenerek doğru kararı verecektir. 

Referandum ile milletimizin teveccühü ile kabul edilen Anayasa değişikliği ve beraberinde getirdiği yeni yönetim sistem, ülkemize istikrar, yönetimde hızlı karar alma gibi bir çok olumlu yönüyle 24 Haziran’da seçimle yürürlüğe girmiş olacak. Bu seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

SON 16 YILDA ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTIK

Milletvekili Çakır, "Geçen 16 yılda hayata geçirdikleri ekonomik  atılımlar sayesinde geldiğimiz durum ortada. Milli gelirimiz 3,5 kat artmış durumda, sağlık alanında yapılan yenilikler, ulaşım hizmetleri, sosyal devlet anlayışıyla yapılan yardımlar, özetle her alanda yaptığımız çalışmalarla Cumhuriyet döneminde yapılanların tamamının üzerinde olduğu aşikardır. 16 yıldır yaptıklarımızla Ak Parti olarak sizlerin desteği ile ülkemize savunma sanayisinden sağlığa, ulaşımdan istihdama birçok alanda çağ atlattık" ifadelerini kullandı. 


Son Güncelleme: 19.06.2018 12:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37