Çetinkaya: Belediyecilik insan gönlüne dokunmaktır

Çetinkaya: Belediyecilik insan gönlüne dokunmaktır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Aralık 2018 Cumartesi 14:07
 Çetinkaya: Belediyecilik insan gönlüne dokunmaktır


Yaklaşan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti’den Gebze Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracaat eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, "Taşı, betonu, asfaltı her belediye yapar. Bunlar zaten belediyeciliğin ana görevleridir. Önemli olan gönüle dokunmaktır" dedi.

Kendilerini 'Cesurlar Hareketi' olarak kabul ettiklerini ifade eden İyi Parti Gebze Belediye Başkan A. Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Genel Başkanları Meral Akşener Hanım’ın dirayetli ve dik duruşu sayesinde siyasetin erkek hegomanyası altında olmadığını ve Türkiye’nin bunun farkında olduğunu ifade etti.

 İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, kendisinin de doktor olması hasebiyle; nasıl ki mevcut bünye içerisinde hastalığın yerini tespit edip gerekli operasyon gerçekleştiriliyorsa, insanların gönlüne dokunarak  Gebze’nin bir adım öne gidemeyen talihini de aynı titizlikle nokta tespitler yaparak, yeni çözüm yolları bularak ve tam bir ekip çalışmasıyla ortadan kaldıracaklarını söyledi.

TAŞI, BETONU, ASFALTI HER BELEDİYE YAPAR

Türkiye ekonomisinin en büyük kentlerinden birisine sahip olunmasına rağmen bunun nimetlerinin İstanbul ve Kocaeli Büyükşehir tarafından adeta yendiğini ifade eden Başkan A. Adayı Çetinkaya şunları söyledi:

Genel Başkanımız Meral hanıma yaptığım ziyarette hayalimde ki Gebze’yi anlattım. Bizim burada ki amacımız süslü laflarla Gebze’ye kadın eli değsin gibi kimlik ayrımcılığı yapmak değil. 

Kadın eli değsin, erkek eli değsin amacımız bu değil. Amacımız yaşanabilir bir kentte insanın gönlüne dokunan ellerin olması. İnsanın gönlüne dokunamadıktan sonra başkanın bayan olması ya da erkek olması pek fazla bir şey ifade etmiyor. 

Taşı, betonu, asfaltı her belediye yapar. Bunlar zaten belediyeciliğin ana görevleridir. Biz bunları yaparken övünç kaynağı kabul etmeyeceğiz kendimize. Biz çatısı akan, sobası yanmayan, tenceresi kaynamayan aileleri bulup hem bunların gönlüne dokunacağız hem de kentin kenar mahalleleriyle merkez mahallelerini kaynaştıracağız. Sınıf statü farkı olmaksızın mahallelerimizin tamamına hizmeti getireceğiz.

Son Güncelleme: 01.12.2018 14:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37