Deprem şehitlerimizi unutmadık

Yaşanan felaketlerden ders çıkarmak gerek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ağustos 2016 Salı 16:30
Deprem şehitlerimizi unutmadık
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 17 Agustos 1999 Marmara depreminde hayatını kaybeden binlerce vatandaşımız için başsağlığı mesajı yayınlarken, aynı acının tekrarının yaşanmaması adına toplum olarak herkesin üzerine düşen görevler olduğunu söyledi.

Başkan Karabacak, aradan geçen 17 yıla rağmen toplumun her kesiminin  yaşanan acının izlerini taşıdığına dikkat çekerken, "Millet olarak en büyük temennimiz böyle büyük bir acının ve felaketin bir daha yaşanmamasıdır. Toplum olarak en büyük sorumluluğumuz, yaşanan felaketlerden ders çıkarmak, ülkemizin bir deprem kuşağı üzerinde bulunduğu gerçeğini göz önünde tutmak ve gerekli önlemleri almaktır. 

Bizler de yerel yönetimler olarak bu konu üzerinde hassasiyetle durmakta, vatandaşımızın can ve mal güvenliği için her türlü önlemi almaktayız. Hükümetimizin yasal ve idari yönden almış olduğu  reformlara uygun hareket ederek depremlere karşı her türlü önlemi aldığımızın bilinmesini isterim. Ülkemizin bir daha böyle felaketlerle karşılaşmamasını canı gönülden dilerken, Marmara depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum"  diyerek düşüncelerini açıkladı. 
Son Güncelleme: 17.08.2016 00:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37