Karaosmanoğlu ve Toltar semt konağını inceledi

Karaosmanoğlu ve Toltar semt konağını inceledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Nisan 2018 Salı 11:30
Karaosmanoğlu ve Toltar semt konağını inceledi


Dilovası'na gelen Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İle Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Dilovası Belediyesi tarafından projelendirilen ve Orhangazi mahallesine yapılan Orhangazi mahallesi semt konağını incelendiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile birlikte yapımı biten yeni semt konağı Orhangazi Semt Konağı'nı incelediler. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut'un da katıldığı incelemelerde, Başkan Toltar yeni semt konağı hakkında Karaosmanoğlu'na bilgiler verdi. 

450 metrekare kapalı alana yapılan modern semt konağı içersinde üst katta kütüphane, bilgisayar odası, öğrenciler için çalışma odası yer alırken, alt katta ise taziye ve sosyal faaliyetlerde kullanılmak üzere toplantı salonu yer alıyor.

Başkan Karaosmanoğlu yapımı biten semt konağını beğendiğini ve bu tarz modern semt konaklarının diğer mahallelerde de olması gerekitiğini belirterek, Başkan Toltar'a çalışmalarında başarılar diledi. 
  
Son Güncelleme: 17.04.2018 11:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37