banner55

Tarhan:Türkiye'nin kalkınması sanayiye bağlı

Tarhan:Türkiye'nin kalkınması sanayiye bağlı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ağustos 2017 Çarşamba 15:32
Tarhan:Türkiye'nin kalkınması sanayiye bağlı


Daha önce meclise verilen arada çalışmalarına devam edeceğini ve Kocaeli genelinde programlarını sürdüreceğini belirten CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, üyesi olduğu Komisyon çalışmalarına da katılmayı ihmal etmiyor.

SANAYİ KOMİSYONU İZMİR'DE

Üretim reform paketi ile sanayicinin sorunlarına çözüm aramak için yoğun mesai harcayan Sanayi Komisyonu, çalışmalarına İzmir merkezinde ve Aliağa'da bulunan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde devam ediyor.

Tarhan "Üreticiye, yatırımcıya, sanayiciye faydalı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İzmir'de yapacağımız çalışmalarla, bire bir temaslar sonrasında daha başarılı çalışmaları uygulamaya koyacağımıza inanıyorum.

TÜRKİYE'NİN KALKINMASI SANAYİYE BAĞLI

Türkiye'nin kalkınması, gelir seviyesinin artması üretmesine, gelişmesine bağlı. Bunun da en önemli ayağı Türk Sanayisi. Bu bağlamda sanayinin, sanayicinin yanında olmak için ziyaretlerimizi Sanayi ve Ticaret Bakanı, Sanayi Komisyonu üyesi Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte gerçeklestiriyoruz.

3 GÜN SÜRECEK ÇALIŞMALAR YASAMA FALİYETLERİ SIRASINDA OLUMLU DÖNÜŞLER SAĞLAYACAK

3 gün boyunca İzmir'de devam edecek çalışmalar inanıyorum ki yasama yılı başladığı zaman çok faydalı olacak. Birebir temaslar ile sanayicinin sorunu nedir, nasıl önemler alınır, uygulama nasıl olmalıdır hepsi daha yakından görülmüş olacak. Kısır bir döngü içerisinde olan ekonomiyi kalkındırmak için Sanayiyi desteklemekten başka çare yok. Bunun için Milletvekili arkadaşlarım ile birlikte ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. 


Son Güncelleme: 16.08.2017 15:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37